helsinki, tampere

.NET Developers, Helsingin ja Tampereen tiimeihin

Digitalisoituva maailma tarvitsee lisää käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita. Vahvistamme ylivertaista Microsoft-tiimiämme rekrytoimalla uusia .NET Developereita Helsinkiin ja Tampereelle. Kuvassa vasemmalla ensimmäisenä Tampereen tiimin vetäjä Sami ja oikealla toisena Helsingin tiimin vetäjä Max.

.NET Developerina rakennat tunnetuille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme parhaita verkkopalveluita moderneja työkaluja teknologioita hyödyntäen. Verkkopalveluita ovat mm. verkkokaupat sekä tuotetietoon ja dokumentin hallintaan liittyvät palvelut. Voit soveltaa osaamistasi omien halujesi mukaan. Uteliaisuus, uuden oppiminen sekä itseohjautuvuus ovat avainasemassa.

Liityt osaksi usean ammattilaisen Microsoft-kehitykseen keskittynyttä tiimiä Helsingissä tai Tampereella. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssäoppien toinen toiseltamme sekä tarvittavin lisäkoulutuksin. Kannustamme tiimiläisiä sekä jakamaan osaamistaan Solitan sisällä ja ulkona kuin halutessaan todentamaan osaamistaan sertifikaattitestauksin. Lue lisää ylivertaisesta Microsoft-tiimistä blogistamme.

Tiimissämme jokaisella on vahva web-osaaminen yhdistettynä erikoistumisosaamisalueisiin kuten tietoturva, web-autentikaatiot, tietokannat, continuous integration, testaus, front-end tai pilvipalvelut (mm. Azure). Voit laajentaa osaamistasi myös esimerkiksi analytiikkaan, integraatioihin, verkkokauppoihin tai tuotetiedon hallintaan. Lue blogistamme asiantuntijoidemme kokemuksia ja näkemyksiä mm. Measuring Episerver Site PerformanceInstalling Server Environment with PoweshellAutomatic Updates to your Windows Desktop Application ja Achieving Azure Certification.

Tiimimme odotuksemme sinulle

 • hanskaat C# ohjelmoinnin
 • tunnet ASP.NET MVC, Web API ja LINQ:n kuin omat taskusi
 • sovellusarkkitehtuurin suunnittelu on sinulle tuttua
 • tähtäät aina mahdollisimman selkeän ja luettavan koodin tuottamiseen
 • haluat toimia asiakasta lähellä ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita sekä loppukäyttäjiä

Arvostamme laajaa kokemustasi verkkopalveluiden rakentamisesta sekä syvempää erityisosaamista vaikkapa tuotetiedon hallinnasta (PIM), pilvipalveluista (mm. Azure)  tai front-end osaamisesta.

HYVÄ TYÖPAIKKA SYNTYY TERVEESTÄ KULTTUURISTA

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista tai katso miltä koodariemme Arton ja Tonin arki näyttää Helsingin toimistollamme.

Meillä rakennetut ohjelmistot kirjoitetaan useimmiten Javalla, Clojurella tai .NET-ympäristössä. Voit katselmoida koodiamme GitHubissa ja lukea teknologiablogiamme. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

KIINNOSTUITKO?

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mitkä intohimosi ovat.

 • Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi linkki osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai alla olevan linkin kautta
 • Kysy halutessasi lisää .NET kehittämisestä Solitalla Helsingissä Maxilta 040 1883 959 max.makisalo(a)solita.fi tai Tampereella Samilta 044 3398 688 sami.leinonen(a)solita.fi
Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Solita Akatemiasta startti urallesi

Lue lisää Solita Akatemiasta
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA