helsinki

Muutosvalmentaja, Palmu

Palmu on intohimoinen suunnittelijoiden yhteisö. Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintamalleja ja -palveluita vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Palvelukehitysprojekti johtaa aina muutoksiin, joilla on yleensä varsin iso vaikutus organisaation arkeen. Etsimme nyt kokeneita muutosvalmentajia tukemaan asiakasorganisaatioitamme muutoksen läpiviennissä.

Muutosvalmentaja, Palmu

“Ihmiskeskeinen tapa kehittää palveluita on monelle organisaatiolle myös iso kulttuurinen muutos – vuosien prosessi, johon liittyy paljon henkilökohtaista kipua ja pelkoa. Muutoksen jalkauttamisen ja muutosjohtamisen sijaan puhumme muutoksen yhteissuunnittelusta.” toteaa Reima Rönnholm blogissaan.

Muutosvalmentajana tuet valittuja asiakasorganisaatiotamme muutoksessa. Tulet mukaan palvelukehitysprojektiin jo suunnitteluvaiheessa. Olet mukana projektin jokaisessa vaiheessa ja jatkat organisaation valmennusta vielä palvelukehityksen päättymisen jälkeen.

Muutosvalmentajana jäsennät muutosta organisaation ja yksilön tasolla. Ymmärrät, mitä tapahtuu yksilössä, kun hän kohtaa muutoksen, mikä estää yksilöä olemasta aktiivinen toimija muutoksessa ja miten organisaatioiden rakenteet vaikuttavat onnistumiseen. Suunnittelet ja fasilitoit muutokseen liittyviä työpajoja ja koulutuksia.

Nivot kaiken tekemisesi tiukasti asiakkaan liiketoiminnan ja arjen työnteon kehittämiseen; vaikuttavuuteen ja sen mittaamiseen.

Valmennat

 • Yksilöitä auttamalla heitä löytämään oman merkityksensä muutoksen tuomassa tulevaisuudessa ja käsittelemään muutokseen liittyviä pelkoja
 • Tiimejä auttamalla heitä miettimään kuinka he toimivat muuttuneessa ympäristössä yhdessä
 • Organisaatiota kokonaisuutena ja fasilitoit muutoksen läpivientiä

Teet yhteistyötä kokeneiden palveluliiketoiminnan kehittäjien, palvelumuotoilijoiden ja asiakasymmärrysosaajien kanssa. Saat sparrausta ja vertaistukea Palmun coaching-yhteisöltä, johon kuuluvat mm. Marko ja Tarja.

Sinun taustasi?

Muutosvalmentajan tehtävään ei ole yhtä oikeaa koulutus- tai työkokemustaustaa. Muutosvalmentajaksi kehitytään kokemuksen kautta ja tehtävässä voi pärjätä hyvin erilaiset ihmiset. Odotamme sinulta kokemusta vähintään 500 henkilöä työllistävien organisaatioiden muutosvalmentamisesta.

Henkilönä olet

 • luonteeltasi utelias ja kiinnostunut käyttäytymisen sekä tavanmuutoksen mekanismeista
 • kokenut vastarintaa ja ymmärrät sen merkityksen osana muutosprosessia
 • tehnyt myös yksilötason muutosvalmennusta
 • kyvykäs jäsentämään, ymmärtämään ja kommunikoimaan omaa osaamistasi sekä jakaa sitä myös Palmun yhteisön sisällä

Intohimoisten suunnittelijoiden yhteisö

Palmu on monitaitoinen suunnittelijoiden ja muutoksen tekijöiden yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Palmu on osa Solitaa.

Tavoitteenamme on luoda uutta ja saada aikaan vaikuttavuutta. Uskomme että monimutkaiset ongelmat ratkaistaan tuomalla yhteen maan intohimoisimmat osaajat, terävin ajattelu sekä uusi älykäs teknologia. Yhdessä näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan.

Tutustu palmulaisten yhteisöön, ajattelutapaan ja rekrytointikriteereihimme blogissa: Näin Palmu rekrytoi.

Kysy lisätietoja tehtävästä Esalta puh. 040 772 3434 tai esa.rauhala@palmu.fi.

KIINNOSTUITKO?

Jos sinulta löytyy kiinnostusta muutosjohtamiseen ja Palmu kiinnostaa sinua työyhteisönä, ota yhteyttä meilitse rekry@solita.fi tai tuosta alta hakunapin takaa löytyvällä minilomakkeella.
Hakuaika tehtävään päättyy 24.11. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Palmu on 130 kokeneen, uteliaan ja empaattisen suunnittelijan sekä liikkeenjohdon konsultin muodostama yhteisö. Olemme osa Solitaa. Suhtaudumme intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Meille on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Haluamme olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Lue lisää: https://www.solita.fi/palmu/ Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden liikennepalveluja!

Haussa yli 20 uutta osaajaa: ohjelmistosuunnittelijoita ja -arkkitehteja, data-analyytikoita, konsultteja sekä palvelumuotoilijoita

Lue lisää liikenteen palveluistamme ja työpaikoistamme

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää