helsinki, tampere, oulu

Mobile Developer, iOS/Android

Moni tuottamistamme palveluista tarvitsee muun toteutuksen lisäksi mobiilisovelluksen palvellakseen käyttäjiä monipuolisessa toimintaympäristössä. Mobiilikehittäjien joukkomme odottaa nyt uusia työkavereita Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Teemme asiakkaillemme merkittäviä ja yhteiskunnallisia ratkaisuja niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella. Rakennamme ratkaisumme asiakkaillemme räätälöitynä eli jokainen toteutus on hyvinkin yksilöllinen. Projektimme ovat siis monipuolisia, joka varmistaa myös jokaisen solitalaisen kehittymisen. Meillä mobiilisovelluksia tehdään usein osana laajempaa järjestelmäkokonaisuutta.

Projekteista, joissa mobiilisovellukset ovat olleet merkittävässä osassa, esimerkkinä Golli-palvelu, joka on auttanut digitalisoimaan päivittäistavarakaupan tilaus-toimitusketjua. Myös Liikenneviraston rataurakointi helpottui, kun toteutimme mobiilialustan ja -sovelluksen ratatöiden seuraamiseen. Jos tavataan, niin jutellaan lisää monista toteuttamistamme mobiiliprojekteista.

MIKSI MOBIILIKEHITTÄJÄN TEHTÄVÄ SOLITALLA OLISI HYVÄ SINULLE?

Pääset osaksi (teknisesti) kovaa porukkaa, jolta ei tekemisen into ja auttamishalu lopu. Meillä et jää yksin pähkäilemään eteen tulevien ongelmien kanssa, vaan sparrausapu löytyy aina.

Asiakaskuntamme on laaja, joten se antaa myös sinulle laajat mahdollisuudet tehdä erilaisia asioita mielenkiintosi mukaan ja pääset kehittymään. Työyhteisömme ei myöskään varmasti jätä kylmäksi. Et tule jäämään yksin, vaan ympärilläsi on koko solitaheimon tuki niin oman tiimisi sisällä kuin myös koko Solitan tasolla. Katso täältä, miten Solitalla mobiilikehitystä tekevä Jere on kuvaillut tuntemuksiaan siitä, kun hän tuli Solitalle.

Kokemuksestasi ja halustasi riippuen voit toimia meillä kehittäjänä tai lead-roolissa.

Yksi mobiilikehittäjämme kuvaili fiilistään solitalaisesta tekemisestä näin:

Meille kannattaa tulla mobiilidevaajaksi siksi, että saa paljon itse päättää ja vaikuttaa siihen millä tekillä projekteja tekee. Me ei olla jämähdetty kankeisiin käytäntöihin. Hyvää tässä hommassa on ollut myös vapaus ja se, että saa kyllä apuja jos tarvitsee.

MITÄ ME, TULEVAT KOLLEGASI, ODOTAMME SINULTA?

 • Ymmärrät hyvän käyttökokemuksen tärkeyden mobiilisovelluksissa, ja asetat käyttäjän aina etusijalle kun mietit toteutuksia. Sinulla on ainakin perustietoa käytettävyydestä nimenomaan mobiililaitteissa.
 • Sinulla on kokemusta iOS- tai Android-sovellusten tekemisestä, ehkä jopa molemmista. Tunnet mobiilialustojesi rajapinnat, työkalut ja ohjelmointikielet, kuten Swift, Java ja uusimpana Kotlin.
 • HTTP, REST API:t ja JSON ovat sinulle tuttuja, ja tiedät jotain web-selainsovellusten tekemisestäkin. Myöskään relaatiotietokannat ja SQL eivät ole sinulle vieraita, ja tunnet ehkä jonkin verran myös serveriohjelmistojen kehitystä ja pilvipalveluja, kuten AWS ja Azure.

Tekninen osaaminen ei ole silti kaikki kaikessa. Osaamisesi lisäksi meille tärkeää olet sinä ihmisenä. Solitalaisena saat olla sellainen kuin olet – jokainen meistä on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on se, että teemme asioita rohkeasti ja intohimolla. Haluamme kokeilla rohkeasti uutta, haastaa itsemme sekä muut emmekä pelkää hypätä sinne mitä emme vielä tunne. Meillä on intohimona tehdä asiat aina timanttisella laadulla ja samalla kehitämme itseämme sekä opimme uutta joka päivä. Teemme asiat silti rennolla otteella ja samalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme sekä tekemästämme työstä. Edellä oli samalla kuvattuna arvomaailmamme.

Jos edellä oleva iskee sinuun, niin meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus.

Lähde mukaan Sappeelle

Perjantaina 13.10. ohjelmistokehittäjämme kokoontuvat vuosittaiseen Dev_* seminaariin Sappeelle. Tätä ennen rekryssä eteneville tarjoamme mahdollisuuden osallistua Sappeen seminaariin vaikka työsuhde alkaisi vasta myöhemmin. Seminaarissa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja workshopataan tietoturva-asioita. Sekä tietysti verkostoidutaan ja tutustutaan mukaviin työkavereihin.

Kerro meille itsestäsi

Haluamme kuulla, kuka sinä olet ja mitä olet tehnyt. Mikäli olet tehnyt joitain mobiilisovelluksia, niin tutustumme niihinkin mielenkiinnolla – voit esitellä niitä App Store-, Play-kauppa- tai GitHub-linkkien avulla.

 • Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi linkki osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai alla olevan linkin kautta
 • Mobiiliprojekteistamme voit kysyä lisää Simolta numerosta 040 8319 663 tai simo.paasi(a)solita.fi
 • Keskustele mahdollisuuksista Solitalla dev-rekrycoachimme Jarkon kanssa 044 3398 640 tai jarkko.dahlstrom(a)solita.fi

Toivomme kuulevamme lisää sinusta viimeistään 6.11.2017.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta alan ammattilaiseksi

Tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden tähdille mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittymään ja kasvamaan meillä monipuolisiin tehtäviin.

Syksyn haku on nyt päättynyt!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?