helsinki, tampere

MDM-osaajia rakentamaan liiketoimintakriittisiä informaation hallinnan ratkaisuja

Master data on avainroolissa, kun rakennamme liiketoimintakriittisiä informaation hallinnan ratkaisuja analytiikan ja operatiivisen toiminnan tueksi. Olemme nyt vahvistamassa tiimiämme uusilla Master Data Management -osaajilla Helsingissä ja Tampereella.

 Master Data Management -roolissa toimit tunnettujen asiakkaidemme luotettuna kumppanina kun kehitämme ja rakennamme yhdessä fiksumpaa tiedon hallintaa. Toimit niin toteuttavassa, konsultatiivisessa kuin kehittävässä roolissakin. Tuot rohkeasti esille kokemuksesi ja näkemyksesi Master Datan hallinnan parhaista käytännöistä ja viimeisimmistä teknologioista.

Tulkkaat asiakkaillemme mitä MDM-ratkaisut kokonaisuudessaan tarkoittavat, sekä miten ne palvelevat tehokkaasti ja laadukkaasti yrityksen operatiivista toimintaa sekä analytiikkaa. Olet mukana luomassa yrityksille Master Datan hallinnan prosesseilla ja järjestelmillä tiedonhallinnan selkärangan, johon tietojärjestelmät ja muut tiedonhallinnan prosessit voivat luotettavasti tukeutua. Roolissa pääset usein myös vaikuttamaan tiedon hallintamallien ja kokonaisarkkitehtuurin kehitykseen asiakasyrityksissä.

Muutama sana MDM-projekteista ja tiimeistämme

Solitalla MDM-projektit vaihtelevat muutaman kuukauden esiselvityksistä laajoihin vuoden mittaisiin hankkeisiin. Tyypillisesti projektimme ovat siis nopeista POC:eista aina laajamittaisiin MDM-implementointeihin. Lähimpinä kollegoinasi työskentelevät tyypillisimmin data ja integraatio-osaajamme. Data-asiantuntijamme toimivat soluissa, joita ovat mm. tiettyihin asiakkuuksiin erikoistuneet solut, tiettyihin teknologioihin erikoistuneet solut kuten: Soluissa kuuluu tyypillisesti 6-14 henkeä. Lue lisää Katriinan blogista Data-osaamisalueestamme

Valintakriteerimme MDM-osaajalle

 • Arvostamme, että osaamispalettiisisi kuuluu seuraavanlaisia kokonaisuuksia: Master Data Management, Data Governance ja Data Quality Management
 • Sinulta löytyy kykyä hahmottaa eri liiketoimintojen prosesseja sekä tunnistaa ja kuvata Master Datan merkitystä liiketoiminnalle.
 • Omaat kokemusta erilaisista Multi Domain MDM-teknologioista, kuten esimerkiksi Microsoft MDS, Semarchy xDM, Orchestra Networks EBX5 tai Informatica.
 • Tunnet informaationhallintaa monipuolisesti mm. integraatiot ja tietovarastointi. Osaat tai haluat opetella cloud computing ratkaisuja esim. AWS tai Azure -alustoilla

Esimerkkejä data/AI/analytiikka projekteistamme

 • Tsekkaa Amer Sportsille rakentamamme ainutlaatuinen data-alusta, jossa suunniteltiin ja toteutettiin asiakas- ja myyntidataa yhdistävä alusta. Teknologioina  käytettiin Microsoft PowerBI ja Azure-pilviteknologioita. Lopputuloksena data-alustan tuottamien ennusteiden avulla tuotanto ja logistiikkaketju pystytään optimoida vastaamaan kysyntää noin 90 % tarkkuudella, mikä tuo vuositasolla jopa kymmenien miljoonien eurojen hyödyt materiaalisäästöissä.
 • Rakensimme DNA:lle huippuluokan tekoälyn Data Science –lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Data-alustan avulla siirryttiin yhteen yhtenäiseen data-alustaan. Unelmien data-alusta voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian.
 • Teimme Sanomalle Big Data ja analytiikka -ratkaisun, joka kerää, käsittelee ja analysoi eri verkkopalveluissa miljoonien kävijöiden synnyttämää dataa yhtenäisellä tavalla tuoden sen reaaliaikaisesti saataville. Tämän projektin avulla tietomassasta voidaan nyt jalostaa oikeaa polttoainetta palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tueksi.

Oletko etsimämme MDM-osaaja?

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Voit lähettää meille hakemuksen sähköpostilla rekry@solita.fi.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset myös todentamaan osaamisesi pienen harjoitustyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista