tampere

Manselainen ohjelmistokehittäjä koodivuoriston valloittajaksi

 

Ohjelmistokehittäjä, oletko parhaimmillasi laajoissa ohjelmistohankkeissa? Viihdytkö paremmin pitkäkestoisimmissa projekteissa jatkuvan vaihtelun sijaan? Etsimme nyt uusia kollegoita liittymään Tampereen kokeneisiin dev-tiimeihin. Saat kollegaksesi Tampereella lähes 300 digitaalisen maailman asiantuntijan yhteisön, joista yli 100 työskentelee ohjelmistokehityksen parissa. Ympäriltäsi löydät lisäksi strategian, integraatioiden, analytiikan ja designin rautaiset ammattilaiset.

Jokaiselta itseään kunnioittavalta ohjelmistokehittäjältä tulisi löytyä ansioluettelostaan ainakin yksi suurempi ohjelmistohanke. Liityt meillä jo tuotannossa olevien projektien jatkokehitystiimeihin. Vanhaa koodia saattaa olla kertynyt vuoristoksi asti, mutta sen ylitse kiipeäminen onnistuu sinulta ilman lisähappea. Vuoristo-olosuhteissa ei aina voi turvautua uusimpaan teknologiaan joten tärkeintä on rautainen ohjelmoinnin perusosaaminen, ongelmanratkaisukyky ja periksiantamattomuus.

Tiimimme odotukset sinulle

Laajan ohjelmistohankkeen pitkäaikaista kehitystä on mukava kuvata koodivuoriston valloittamisen termein. Vaikka tälle vuorelle lähdetään tiiminä, jokaisen on kiivettävä koko matka. Sinulla on hanskassa koko stäkki relaatiokannasta kerrosarkkitehtuurin kautta html, css ja JavaScript-huipulle. Keskeisiä kiipeilyvälineitä ovat Java (versio 5-7), SQL, JSP, Maven ja JQuery. Vastaan saattaa tulla myös Hibernate, Spring, tai jokin vähän eksoottisempikin alusta. Kaikki vuorien kummajaiset tuskin ovat ennalta tuttuja, joten kysyt rohkeasti muilta kiipeilijöiltä ja näet oppimisen mahdollisuutena. Hätäilylle ei ole vuoristossa sijaa. Koodi- ja domain-ymmärryksen hankkimiseen on suhtauduttava pitkäjänteisesti.

Koko vuoristoa ei voi koodata uusiksi, mutta olosuhteiden salliessa uuden huipun voi koodata tuoreemmalla kirjastolla ja tarvittaessa kääräiset vaikka kokonaisen vuoren rest-rajapintaan integraatiota varten. Lumimyrskyn yllättäessä löydät logit ja pystytät tuulessa kaatuneen Tomcatin Unix/Linux komentorivillä sujuvasti.

Matkalla sinulla on mukana asiakas, jota opastetaan raa’an koodaamisen lisäksi mm. lisäominaisuuksien määrittelyiden, tukipyyntöjen ratkaisun ja työmääräarvioiden avulla. Karttana toimii asiakkaan liiketoiminnan hyvä ymmärrys. Liian suurten rotkojen kohdalla asiakkaalle sanotaan rohkeasti “seis”.

HYVÄ TYÖPAIKKA SYNTYY TERVEESTÄ KULTTUURISTA

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista tai katso miltä koodariemme Arton ja Tonin arki näyttää Helsingin toimistollamme. 

Meillä rakennetut ohjelmistot kirjoitetaan useimmiten Javalla, Clojurella tai .NET-ympäristössä. Voit katselmoida koodiamme GitHubissa ja lukea teknologiablogiamme. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

Tämä työpaikka sijaitsee todellisella näköalapaikalla Tampereen ytimen Tulli Business Parkissa, jossa olemme valloittaneet kerrokset 4-6. Kysy lisätietoja rekrytoinnista ja työtehtävistä Pekalta puh. 040 7549288 tai pekka.toppila(a)solita.fi.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä alla olevasta napista klikkaamalla tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai viimeistään 12.4.2017.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. Järjestämme kaksi haastattelukierrosta. Ensimmäisellä tapaamisella tutustumme ja haluamme kuulla toiveistasi. Toisessa, teknisemmässä haastattelussa pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoita.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.