tampere

Manselainen ohjelmistokehittäjä koodivuoriston valloittajaksi

 

Ohjelmistokehittäjä, oletko parhaimmillasi laajoissa ohjelmistohankkeissa? Viihdytkö paremmin pitkäkestoisimmissa projekteissa jatkuvan vaihtelun sijaan? Etsimme nyt uusia kollegoita liittymään Tampereen kokeneisiin dev-tiimeihin. Saat kollegaksesi Tampereella lähes 300 digitaalisen maailman asiantuntijan yhteisön, joista yli 100 työskentelee ohjelmistokehityksen parissa. Ympäriltäsi löydät lisäksi strategian, integraatioiden, analytiikan ja designin rautaiset ammattilaiset.

Jokaiselta itseään kunnioittavalta ohjelmistokehittäjältä tulisi löytyä ansioluettelostaan ainakin yksi suurempi ohjelmistohanke. Liityt meillä jo tuotannossa olevien projektien jatkokehitystiimeihin. Vanhaa koodia saattaa olla kertynyt vuoristoksi asti, mutta sen ylitse kiipeäminen onnistuu sinulta ilman lisähappea. Vuoristo-olosuhteissa ei aina voi turvautua uusimpaan teknologiaan joten tärkeintä on rautainen ohjelmoinnin perusosaaminen, ongelmanratkaisukyky ja periksiantamattomuus.

Tiimimme odotukset sinulle

Laajan ohjelmistohankkeen pitkäaikaista kehitystä on mukava kuvata koodivuoriston valloittamisen termein. Vaikka tälle vuorelle lähdetään tiiminä, jokaisen on kiivettävä koko matka. Sinulla on hanskassa koko stäkki relaatiokannasta kerrosarkkitehtuurin kautta html, css ja JavaScript-huipulle. Keskeisiä kiipeilyvälineitä ovat Java (versio 5-7), SQL, JSP, Maven ja JQuery. Vastaan saattaa tulla myös Hibernate, Spring, tai jokin vähän eksoottisempikin alusta. Kaikki vuorien kummajaiset tuskin ovat ennalta tuttuja, joten kysyt rohkeasti muilta kiipeilijöiltä ja näet oppimisen mahdollisuutena. Hätäilylle ei ole vuoristossa sijaa. Koodi- ja domain-ymmärryksen hankkimiseen on suhtauduttava pitkäjänteisesti.

Koko vuoristoa ei voi koodata uusiksi, mutta olosuhteiden salliessa uuden huipun voi koodata tuoreemmalla kirjastolla ja tarvittaessa kääräiset vaikka kokonaisen vuoren rest-rajapintaan integraatiota varten. Lumimyrskyn yllättäessä löydät logit ja pystytät tuulessa kaatuneen Tomcatin Unix/Linux komentorivillä sujuvasti.

Matkalla sinulla on mukana asiakas, jota opastetaan raa’an koodaamisen lisäksi mm. lisäominaisuuksien määrittelyiden, tukipyyntöjen ratkaisun ja työmääräarvioiden avulla. Karttana toimii asiakkaan liiketoiminnan hyvä ymmärrys. Liian suurten rotkojen kohdalla asiakkaalle sanotaan rohkeasti “seis”.

HYVÄ TYÖPAIKKA SYNTYY TERVEESTÄ KULTTUURISTA

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista tai katso miltä koodariemme Arton ja Tonin arki näyttää Helsingin toimistollamme. 

Meillä rakennetut ohjelmistot kirjoitetaan useimmiten Javalla, Clojurella tai .NET-ympäristössä. Voit katselmoida koodiamme GitHubissa ja lukea teknologiablogiamme. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

Tämä työpaikka sijaitsee todellisella näköalapaikalla Tampereen ytimen Tulli Business Parkissa, jossa olemme valloittaneet kerrokset 4-6. Kysy lisätietoja rekrytoinnista ja työtehtävistä Pekalta puh. 040 7549288 tai pekka.toppila(a)solita.fi.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä alla olevasta napista klikkaamalla tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai viimeistään 12.4.2017.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. Järjestämme kaksi haastattelukierrosta. Ensimmäisellä tapaamisella tutustumme ja haluamme kuulla toiveistasi. Toisessa, teknisemmässä haastattelussa pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoita.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?