helsinki, tampere, oulu, tukholma, tallinna

Machine Learning Engineering -koulutusohjelma ohjelmistokehittäjille

Tulevaisuuden palvelut rakentuvat ihmisten ja koneiden yhteisen älyn varaan. Etsimme nyt  Machine Learning Engineering -koulutusohjelmaan 10 ohjelmistokehittäjää, jotka haluavat oppia työn ohella tulevaisuudessa tarvittavia Machine Learning & AI teknologioita ja työkaluja. Nämä osaajat edustavat tulevaisuudessa suomalaisen tekoälyosaamisen terävintä kärkeä.

Machine Learning Engineering -koulutusohjelma

Machine Learning Engineering on AI-koulutusohjelma kokeneille ohjelmistokehittäjille. 12 kuukauden ohjelman aikana laajennat koneoppimisalgoritmien ja tekoäly-osaamistasi työajan puitteissa. Vapaa-ajalla rentoudut perheen tai sinulle tärkeiden harrastusten parissa.

Koulutusohjelman aikana työskentelet Solitalla yksityisen tai julkisen sektorin asiakkaidemme palveluhankkeissa, joissa rakennetaan fiksuilla menetelmillä ja työkaluilla parempaa elämää meille kaikille. Tulevaisuudessa olet mukana rakentamassa ihmisen ja koneiden yhteistä älyä hyödyntäviä palveluita kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä valtioille.

Tutustu Solitan ja DNA:n ratkaisuun tekoälyä hyödyntävästä Unelmien data-alustasta, joka voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian. Lue myös Solitalla ohjelmistoarkkitehtinä työskentelevän Antin blogista aiheesta Tekoälyn hypevuosi 2017.

Tulet oppimaan ja omaksumaan mm.

 • Yleisimmät maailmalla käytössä olevat datatyökalut
 • Machine Learning / AI-algoritmit
 • Datan käsittely ja visualisointi
 • Data-arkkitehtuuri ja työkalut

Luentojen aiheita ovat mm. analyysityövälineet ja niiden valinta, koneoppimisalgoritmit, datan visualisointi Data Sciencen näkökulmasta, dataratkaisuiden arkkitehtuuri (mm. Lambda-arkkitehtuuri), datan integrointi, pilvityökalut dataratkaisuissa, hajautettu laskenta, suosittelujärjestelmät, tekstinlouhinta ja symbolinen laskenta.

Miten oppiminen tapahtuu?

Koulutusohjelma koostuu työajalla tapahtuvista hands-on luennoista, innostavista harjoitustehtävistä ja yhteisistä harjoitusten purkutilaisuuksista. Sinulla on mahdollisuus löytää itsellesi kokenut mentori yli 650 ohjelmistokehityksen, analytiiikan, integraatioiden, coachaamisen, operoinnin, palvelumuotoilun ja design-ammattilaisen yhteisöstä.

Ohjelman aikana työskentelet Solitalla vakituisessa työsuhteessa. Etsimme sinulle yhdessä kiinnostuksen kohteitasi tukevan, vaikuttavan ja mielenkiintoisen projektin kehittyvistä asiakkuuksistamme. Projektitiimillä on vapaus määritellä itse tilanteeseen soveltuvat työkalut ja työskentelytavat. Projektiemme ja asiakasorganisaatioidemme ketteryysmaturiteerista auttavat huolehtimaan mukavat Agile Coachimme.

Koulutusohjelman jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä hankkeissa, joissa rakennetaan tulevaisuuden tekoälysovelluksia parantamaan ihmisten arkea.

Vaadittu lähtötaso

 • Osaamiseltasi olet ohjelmistosuunnittelija tai -arkkitehti (full stack), joka osaa ja haluaa itsekin vielä koodata
 • Sinulle on tuttua myös kokemuksesi myötä karttunut funktionaalinen ohjelmointi
 • Parhaiten pääset starttamaan koulutusohjelman datan käsittelyn / tietokannan ymmärryksesi myötä
 • Olet kiinnostunut oppimaan AI & Machine Learning -työkaluja ja menetelmiä sekä pystyt sitoutumaan koulutusohjelmaan vähintään vuoden ajalle (työajan puitteissa)
 • Edustat arvoiltasi solitalaisuutta (rento, rohkea, välittävä ja intohimoinen)

Tule oppimaan ja jakamaan osaamistasi muille

Jotta maailman muutos olisi mahdollisimman nopeaa, kannustamme solitalaisia puhumaan ja kirjoittamaan siitä, mitä he ovat oppineet meillä. Sisäisesti meillä pyörii lähes päivittäiset, kaikille avoimet lyhyet tietoiskut. Osaamisyhteisöissämme kokoontuvat aihealueen parhaat osaajat ja mennään yhdessä pintaa syvemmälle.

Jos sinulla on intoa lähteä puhujaksi kansainvälisiin ja kotimaisiin tapahtumiin, tuottaa blogikirjoituksia tai oppimisvideoita, saat meiltä valmennusta ja työkaluja tueksesi. Lue ohjelmistokehittäjiemme näkemyksiä teknologiasta ja sen vierestä dev.solita.fi.

Hakuohjeet – näin pääset mukaan

Ota yhteyttä osoitteeseen rekry@solita.fi. Kerro yhteydenotossasi lyhyesti miksi olet kiinnostunut tekoälysovellusten rakentamisesta ja osaamisesi laajentamisesta. Liitäthän mukaan myös näytön osaamisestasi (esim. CV tai LinkedIn-profiili). Hakuaika ohjelmaan päättyy 30.11.

 • Jos sinulla on kysyttävää Machine Learning Engineering -koulutusohjelmasta, otathan yhteyttä Raunoon puh. 044-750 4429 / rauno.paukkeri@solita.fi.
 • Kysy lisää Solitasta työpaikkana Recruitment Coach Jenniltä puh. 044-750 4441 / jenni.kivikoski@solita.fi
Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Solita Akatemiasta startti urallesi

Lue lisää Solita Akatemiasta
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA