helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Machine Learning Engineer

Etsimme nyt data-osaajien yhteisöömme Machine Learning Engineerejä. Jos koneoppiminen, pilvi ja automaatio kiinnostavat, lue lisää!

Mitä Machine Learning Engineerin rooliin ja tehtäviin kuuluu?

Machine Learning (ML) Engineerinä työsi ytimessä on luoda parhaat mahdolliset edellytykset koneoppimismallien ja -algoritmien hyödyntämiselle asiakkaidemme arjessa. ML Engineerinä suunnittelet ja rakennat ratkaisuja ja ympäristöjä, joissa koneoppimismalleja ajetaan mm. pilvipalveluiden tarjoamaa kapasiteettia hyödyntäen ja manuaalisia työvaiheita mahdollisimman paljon automatisoiden. Lähimpiä työkavereitasi ovat Data Scientistimme, jotka puolestaan ovat malllien rakentamisen ja algoritmiikan syväosaajia.

Me Solitalla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa toteuttaa ratkaisuja, jotka päätyvät oikeasti käyttöön, ja tuottavat siten aitoa lisäarvoa asiakkaillemme ja loppukäyttäjille. Vaikka koneoppimismalli olisi kuinka erinomainen, siitä ei ole kenellekään iloa jos sen käyttäminen on työlästä tai monimutkaista. Machine Learning Engineerinä autat yhdessä solitalaisten työkavereiden kanssa asiakkaitamme saamaan koneoppimisesta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa: lue lisää Miian ja Anniinan blogista MLOps: from data scientist’s computer to production.

Solitan Data Science -yhteisö ja yhteensä yli 200 data-osaajaa

Solitalla työskentelee noin 40 Data Scientistiä, jotka työskentelevät kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa Suomessa sekä Pohjoismaissa. Data Scientistimme toimivat oman alueensa syväosaajina erilaisissa asiakasprojekteissa, mm. Omaolo-palvelun tiimissä. Suomessa meillä työskentelee yhteensä yli 200 data-ammattilaista, ja syväosaamista löytyy niin data engineeringistä ja arkkitehtuurista, datan visualisoinnista kuin esimerkiksi master data managementistakin. Teemme arjessa töitä yhdessä myös ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja integraatioiden sekä designin asiantuntijoidemme kanssa.

Mitä taitoja arvostamme ja mitä odotamme uudelta työkaverilta?

  • Pystyt ja koet mielekkääksi sparrata ja ohjata asiakkaitamme konsultin roolissa ja työskentelet mielelläsi tiimin jäsenä
  • Ymmärrät koneoppimismallien ja niiden kehittämisen logiikkaa ja lainalaisuuksia
  • Omaat vahvat ohjelmointitaidot – yleensä meillä koodataan Pythonilla, mutta myös esimerkiksi Java- tai C#-osaaminen antaa erinomaiset edellytykset onnistumiselle
  • Sinulla on käytännön kokemusta joko Azuren, AWS:n tai Googlen pilvipalveluista
  • Tunnet ja hyödynnät mielelläsi CI/CD- ja DevOps-menetelmiä ja työkaluja
  • Kovasti hyödyksi on myös, jos Solitan arvomaailma tuntuu osuvan yksiin sen kanssa, mitä työyhteisöltä odotat ja mitä työkavereissa arvostat

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellään lisää sinusta, osaamisestasi ja tulevaisuuden toiveistasi! Lähesty meitä vapaamuotoisella hakemuksella tai kysy sitä ennen lisää Sauli Kurki-Suoniolta sauli.kurki-suonio@solita.fi.

Keskustelemme tulevien kollegoiden kanssa työhaastattelujen merkeissä jo ennen joulua sekä taas heti loppiaisen jälkeen. Aloitusajasta meillä voidaan sopia yhdessä, toiveitasi kunnioittaen. Kuullaan! 🙂

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä