helsinki

Lead Software Designer

Oletko kokenut ohjelmistokehityksen ammattilainen ja olet kiinnostunut kehittää osaamistasi entisestään, jakamaan osaamistasi muille ja haluat mukaan projekteihin, joilla on merkitystä ihmisten arkeen ja elämään? Solitalla pääset työyhteisöön, joka tarjoaa sinulle nämä asiat ja paljon muuta. Haemme erityisesti Helsinkiin Lead Software Designeria. Lue lisää miksi tämä voisi olla sinulle oikea paikka.

Minkä parissa tulet työskentelemään

Teemme asiakkaillemme räätälöityjä softaprojekteja. Räätälöidyt projektit antavat mahdollisuuden oppia aina uutta ja hyödyntää jo opittua. Tästä syystä monella kehittäjällämme on syvällistä osaamista useista teknologioista ja kehitysalustoista. Erilaisten projektien kirjo mahdollistaa myös projektien vaihtamisen jos esimerkiksi haluaa päästä käsiksi uuteen teknologiaan, jota ei vielä omassa osaamispaletissa ole. Ei tehdä turhia asioita, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen.

Käynnissä on parhaillaan projekteja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Käynnissä olevien projektien lisäksi syksylle on tulossa projekteja, joissa teknologioina ovat muun muassa Java, Clojure, ClojureScript, JavaScript, Kotlin, Node.js, React, Docker, ElasticSearch, AWS, ReactNative ja toki REST-rajapinnat.

Solitalla pääset kokeneeseen joukkoon

Vuonna 2018 toteutetun Solita Developer Surveyn perusteella 43% Solitan ohjelmistokehittäjistä ovat tehneet ammattinaan softakehitystä yli 10 vuotta ja 29% ovat tehneet 6-10 vuotta. Löydät rinnaltasi myös Data Scientisteja, Cloud- ja integraatioammattilaisia sekä palvelumuotoilijoita. Voit lukea ohjelmistokehittäjiemme ajatuksia ja tutustua teknologioihimme devaajien omasta blogista dev.solita.fi.

Selvitimme myös mitä teknologioita kehittäjämme tällä hetkellä käyttävät projekteissaan ja mistä teknologioista he yleisesti pitävät eniten – ja vähiten. Tutustu selvitykseemme täältä.

Roolisi Lead Designerina

 • annat näkemyksiä teknologisille valinnoille projekteissa
 • olet mukana projektien arjessa toteuttaen ratkaisuja ja antaen näkemyksiä projektin sekä ihmisten kehittymiseen

Roolisi kehittyy ja muotoutuu myös sen mukaan, minkälaiset asiat sinua kiinnostaa ja mihin suuntaan haluat kehittää itseäsi.

Kuinka jatkaa keskustelua?

 • Lähetä meille vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi osoitteeseen rekry@solita.fi tai alla olevan painikkeen kautta. Liitä mukaan esim. CV tai LinkedIn-profiilisi. Voit tuoda osaamisesi esille myös esim. GitHubin muodossa. Ole meihin yhteydessä viimeistään 30.6.2019. Työt voit aloittaa esim. syksyllä.
 • Voit kysyä lisätietoa dev-tiimiemme toiminnasta ja Solitan kulttuurista Valtterilta, 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista