helsinki, tampere, oulu

Lead Business Planning Consultant

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Digitalisaatio tuo uusia mahdollisuuksia myös tiedolla johtamiseen. Olemme nyt vahvistamassa tiimiämme uusilla kokeneilla ja liiketoimintalähtöisillä Business Planning osaajilla Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Lead Business Planning Consultant -roolissa toimit liiketoiminnan suunnitteluratkaisujen johtavana asiantuntijana. Käärit rohkeasti hihasi vaativienkin talouden ja liiketoiminnalle tärkeiden suunnitteluratkaisuiden toteutuksessa. Ohjaat lempein, mutta samalla varmoin ottein tunnettuja asiakkaitamme oikeille urille budjetoinnin ja ennustamisen maailmassa. Liiketoiminnalle merkitykselliset suunnitteluratkaisuhankkeet kestävät tyypillisesti useista kuukausista vuosiin, koska lähtökohtamme on solmia pitkiä kumppanuuksia.

Liityt osaksi ketterää, valittuihin asiakkuuksiin keskittyvää noin 5-6 asiantuntijan tiivistä tiimiä. Haluamme kehittää asiantuntijoidemme osaamista kohti jatkuvasti muuttuvia haasteita BI-maailmassa. Johtavassa roolissa sinusta tulee halutessasi tämän tiimin luotsi, jolla tulee olla aito halu kehittää tiimiläisten osaamista niin vertikaalisesti kuin horisontaalisesti.

Saat ympärillesi reilun 100 hengen analytiikan asiantuntijoiden joukkueen lisäksi myös ohjelmistokehityksen, strategiakonsultoinnin, designin ja projektinhallinnan ammattilaiset. Voit valita ergonomisen työpisteesi Helsingin Töölönlahden, Tampereen Tulli Business Parkin tai Oulun Rotuaarin näköalatoimistoista. Työskentelemme tarpeen mukaan myös asiakkaidemme luona pääosin pääkaupunkiseudulla, joka tarkoittaa muualla Suomessa asuville ajoittaista matkustamista.

Tiimimme odotukset sinulle

 • intohimoa ja kiinnostusta kansainvälisiä talouden suunnitteluratkaisujen toteutuksia kohtaan
 • vahva kokemus talouden tai liiketoiminnan suunnitteluratkaisujen kehittämisestä / taloussuunnittelusta
 • IBM Cognos TM1-työkaluosaaminen
 • halua ottaa vastuuta omasta työstä, tiimiläisten osaamisen ja tiimin kehittymisestä Lean-oppeja hyödyntäen

Eduksesi katsomme laaja-alaisemman työkaluosaamisen (Oracle Hyperion, Baswaren talousohjauksen tuotteet, Jedox, SAP FICO jne.)

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimejä luotsaavilta Vesalta puh. 040-732 2224 /vesa.hammarberg(a)solita.fi, Jannelta puh. 050-4381612 / janne.nikkola(a)solita.fi tai Villeltä puh. 044-3398665 / ville.nousimaa(a)solita.fi.

Hyvä työpaikka syntyy terveestä kulttuurista

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista.

Yli 100 analytiikan huippuosaajaa kollegoina antavat sinulle perspektiiviä alan kehittymiseen Suomessa. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi. Lue blogistamme Business Planning konsulttimme Teemu Kaipiaisen näkemyksistä tiedolla johtamisen tulevaisuudesta. Hanna kertoo osaltaan millä osaamisilla syntyät huippuluokan analytiikkaratkaisut sekä miksi 100% analytiikan asiantuntijoistamme suosittelee Solitaa työpaikkana.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä rekrytointiimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus joko alla olevasta linkistä tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 4.4.2017.

Rekrytointiimme kuuluu kaksi haastattelukierrosta, joiden aikana pääset tapaamaan tulevaa esimiestäsi ja kollegoitasi.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.