tampere

Kokenut User Experience Designer Tampereelle

 

Tule mukaan suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta! Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme nyt tiimiimme User Experience Designeria Tampereelle.

UX Designerina pääset mukaan erilaisiin projekteihin, joissa saat itse suunnitella oman roolisi, mitä tehdään, milloin ja miten. Olet keskeisessä osassa projektin onnistumisen kannalta, ja tehtäviisi kuuluu mm. tulkata käyttäjien tarpeet ratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista suunnittelua erilaisiin palveluihin ja tietojärjestelmiin. Koska työskentelet asiakasrajapinnassa, kuuluu tontillesi myös erilaisten työpajojen vetäminen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset meillä myös laajentamaan taitojasi eri tyyppisissä projekteissa ja muissa palvelualueissamme, kuten palvelumuotoilu, ohjelmistokehitys, analytiikka tai konsultointi.

Meillä pärjäät hyvin jos:

Sinulla on vahvaa käyttöliittymäsuunnitteluosaamista ja loihdit modernit käyttöliittymät esim. Sketchin tai Illustratorin avulla,
tunnet käyttäjäkeskeisen suunnittelun periaatteet perusteellisesti ja osaat sekä suunnitella että toteuttaa loppukäyttäjien ja asiakkaiden osallistamisen eri vaiheissa esim. haastattelujen tai työpajojen avulla. Olet vakuuttava esiintyjä ja pidät työpajojen vetämisestä
työskentelet sujuvasti ohjelmistokehitystiimin jäsenenä, liikut ketterästi konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa. Rohkeus, rentous, intohimo ja välittäminen näkyy sekä työssäsi että persoonassasi. Eduksi katsomme kokemuksen karttapohjaisten palvelujen suunnittelusta.

Arvostamme, jos sinulla on visuaalisen suunnittelun kokemusta, olet itseohjautuva ja omaat proaktiivisen otteen työhösi. Tarvittaessa kykenet ohjaamaan projektin oikeaan suuntaan.

Miksi sinun pitäisi valita meidät?

Me tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön osaavien ihmisten kanssa, jossa varmasti pääset oppimaan muilta lisää. Pääset meillä osaksi Palmua, joka on monitaitoinen yli 140 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä yhteisöllisissä toimitiloissamme Tampereella, Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Oulussa.

Koska teemme monipuolisesti erilaisia asioita, voit myös itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat viedä omaa uraasi. Teemme paljon yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia projekteja, jotka vaikuttavat ihmisten elämään. Arjessa saat tukea omalta projektitiimiltäsi, mutta myös meidän rempseältä ja huumorintajuiselta UX-osaajien yhteisöltä. Yhdessä näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan.

Hae nyt!

Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit. Lähetä sitten hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi 7.8. mennessä. Liitä mukaan mahdollinen portfoliosi. Aloitamme mahdolliset haastattelut elokuussa ja niissä pääset heti tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.6. käyttökokemussuunnittelijamme Suvi Peltomäki, numerosta. 040 868 2390.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Ota yhteyttä osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää