tampere, oulu

Kokenut projektipäällikkö softaprojekteihin

Kokenut projektipäällikkö, tule vetämään softaprojekteja Tampereelle tai Ouluun. Työssäsi pääset hyödyntämään ketteriä ohjelmistokehityksen menetelmiä, ohjaamaan kehitystiimiä timanttiseen yhteistyöhön ja kehittämään asiakastyötä.

Meillä ohjelmistokehitysprojektit tehdään intohimolla, rohkeudella, välittämisellä ja myös rentoudella. Opastamme asiakkaitamme löytämään oikean ratkaisun ja toteutamme ratkaisun yhdessä projektitiimin ja asiakkaan kanssa. Pääset työskentelemään asiakkaillamme sekä uudella Tampereen toimistolla tai Oulun toimistolla aivan ydinkeskustassa.

Etsimämme projektipäällikkö on kokenut projektien vetäjä, jolla on taustallaan jo useita onnistuneita räätälöityjä softaprojekteja. Arvostamme myös jos taustassasi on kokemusta julkishallinnon projektien johtamisesta.

Mihin projektipäällikkö pääsee mukaan Solitalla?

Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut projektissa ja viihdyt yhteisössämme. Teemme työtämme ketterästi kehittäen – projektitiimimme ovat hyvinkin itseohjautuvia tekemisessään. Miten ketteryys ja kokeilukulttuuri näkyvät meillä, siitä löydät lisää blogista Ketteryydestä struktuuria projektiin.

Emme tule hukuttamaan sinua kymmenien projektien tulvaan kerralla, vaan pääset keskittymään pääasiassa muutamaan projektiin samanaikaisesti. Tekemistä riittää, mutta muutaman projektin paletti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä laadukkaasti jokaiseen projektiin. Et myöskään jää yksin projektiesi kanssa. Sinulla on apunasi projektitiimi, joka koostuu erilaisista osaajista aina ohjelmistokehittäjistä palvelupäälliköihin. Ongelman tullessa vastaan, apu on siis lähellä. Lisäksi monessa projektissa yhdistyy muutkin osaamisemme kuten data, integraatiot, pilvipalvelut ja palvelumuotoilu. Projekteissa olet mukana aina alkumetrien määrittelystä toteutusvaiheeseen ja jatkuviin palveluihin. Pääset siis osalliseksi projektin koko elinkaareen.

Lue blogistamme 4 vinkkiä valmentavaan projektijohtamiseen.

Mitä odotamme taustastasi

 • Sinulla on monipuolinen tausta erityisesti räätälöityjen ohjelmistokehitysprojektien vetämistä. Olet siis ollut tiiviisti ohjaamassa projektia kehitystiimin, asiakkaan, Product Ownerin ja muiden sidosryhmien kanssa
 • Koko projektin elinkaari on sinulle tuttua. Ymmärrät mitä projektin määrittely ja käynnistäminen vaativat, ohjaat toimintaa ja asiakasta oikeaan suuntaan, varmistat projektin toteutuksen aina loppuun saakka
 • Olet hyödyntänyt Scrum-metodeja projekteissasi ja hallussasi on ainakin Scrum Master sertifikaatti. (Solitalla on myös mahdollisuus suorittaa em. sertifiointi)
 • Haluat olla lähellä liiketoimintaa ja ymmärrät sen tarpeita. Liiketoiminnan lisäksi ymmärrät loppukäyttäjää ja osaat ohjata projektia myös tästä kulmasta

Haluatko kysyä tarkemmin tästä tehtävästä?

Olethan yhteydessä Tiina Hynninen-Lahdenperään (Oulu), 040 745 6693 / tiina.hynninen-lahdenpera@solita.fi tai Jarkko Hämäläiseen (Tampere), 050 343 3774 / jarkko.hamalainen@solita.fi. Jutellaan lisää projektipäällikön työstä Solitalla

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Kerro meille, millaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa olet ollut mukana ja mitkä ovat sinun intohimosi jatkossa. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 23.2.2019. Haastattelemme jo hakuaikana.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista