lahti

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä Lahteen

Haemme Lahden uuteen toimistoomme ohjelmistokehittäjiä ja softa-arkkitehtejä. Lahden toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varralla, aivan Lahden juna-aseman vieressä. Suomessa toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja nyt myös Lahdessa sekä Turussa.

Solitalla työskentelee jo kymmenkunta lahtelaista ja heidän kollegoiksi etsimme nyt kokeneita ohjelmistokehittäjiä. Se, millä kielellä olet aikaisemmin ohjelmoinut, ei ole meille tärkeintä, koska uskomme sinun hallitsevan kokeneena kehittäjänä myös uudet kielet.

Mitä teknologioita käytämme ja miten toimimme

Meillä käytetään ratkaisuissa mm. seuraavaa:
 • Java, Clojure, Kotlin, .NET (C# ja F#), REST-rajapinnat, Vue, React
 • Tietysti teemme nykyään paljon pilvipalveluihin myös serverless-komponenttien päälle. Pilvipalveluista eniten käytössä ovat AWS ja Azure.
Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen. Jos tämä kuulostaisi siltä että osuisi omallekin tontille, edes osittain, niin ehkä kannattaisi käydä haastattelemassa meidät, ja selvittää olisiko aika liittyä fiksuun ja rentoon jengiin mukaan.

Lisää teknologioistamme löydät ohjelmistokehittäjien omasta dev.solita.fi blogista ja asiakkaisiimme pääsetu tutustuaan täältä.

Dev_tiimimme odotukset sinulle

 • Olet monipuolinen ja kokenut ohjelmistokehittäjä, joka hanskaa backendin lisäksi myös front-end-teknologioita (esimerkiksi React ja Vue)
 • Tuttua ja käytännön läheistä sinulle ovat Continuous Integration ja Continuous Delivery
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista, etkä karsasta niiden käyttämistä projekteissa (esim. AWS)

Miksi tulla Solitalle ohjelmistokehittäjäksi?

Vastaukset tähän ovat lyhyesti: kehittymismahdollisuudet, laaja teknologiakirjo, monipuoliset projektit ja asiakkuudet, joihin voi itse vaikuttaa sekä työyhteisö, jossa on vahva välittämisen ja auttamisen kulttuuri.

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan.

Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on tärkeää ja sen lisäksi myös osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Monipuoliset projektit ja asiakkaat antavat myös mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistaan. Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

HUOM! Tule myös tutustumaan Solitalaisiin ja tekemiseemme 8.11.2018 Lahdessa. Järjestämme Lahdessa Dev x Data Meetupin, jossa kokeneet ohjelmistokehittäjämme ja data-ammattilaiset kertovat mielenkiintoisista aiheista. Tutustu aiheisiin ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Miten hakea Solitalle ja mistä lisätietoa?

 • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi (CV, LinkedIn- tai GitHub-profiili) laittamalla viestiä osoitteeseen rekry@solita.fi tai alla olevasta painikkeesta viimeistään 30.11.2018. Aloitamme Lahden rekrytoinnit ja haastattelut jo hakuaikana.
 • Kysy lisää projekteistamme ja työskentelytavoistamme Lahdessa Terhi Jaakonsaarelta 044 339 8629 tai terhi.jaakonsaari@solita.fi
Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija.
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin arkisin 24h kuluessa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää