helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Kokeneita data-osaajia

Data-liiketoiminnassamme näkymät ovat nyt syksylläkin erittäin positiiviset, ja etsimmekin nyt uusia kollegoita sekä nykyisiin että alkamassa oleviin asiakasprojekteihimme.

Jos uudet työkuviot olisivat sinulle ajankohtaisia, jutellaanko hetki toiveistasi ja osaamisestasi? Toteutamme haastattelut sinulle sopivalla hetkellä toiveesi mukaan joko videotapaamisina tai kasvotusten toimistollamme. Pääset heti alusta lukien vaihtamaan ajatuksia data-asiantuntijoidemme kanssa.

Meillä on valmius palkata nopeallakin aikataululla kokeneita data-alan asiantuntijoita esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

Data-arkkitehtina voit työskennellä joko vahvasti teknisistä tai enemmän liiketoiminnallisista lähtökohdista käsin. Olet kokenut datan hyödyntämisen asiantuntija, ja toimit mielelläsi tiimin seniorina sekä asiakkaan sparrauskumppanina. Minkä parissa haluaisit itse seuraavaksi työskennellä?

Data Engineerinä rakennat yhdessä kollegoiden kanssa esimerkiksi pilvipalveluita hyödyntäviä data-alustoja tai ratkaisuja IoT-datan hyödyntämiseen. Omaat jo aiempaa kokemusta datan käsittelystä (lataus, parsinta, tallennus, varastointi ja/tai mallinnus). Tähän rooliin on monta erilaista “oikeaa” kokemus- ja osaamistaustaa. Olisi mukavaa kuulla sinun tarinasi ja toiveesi!

Master Data Management -asiantuntijana voit kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan toimia esimerkiksi arkkitehtityyppisenä hahmona käynnistämässä uusia asiakasprojekteja. Kaikenlainen aiempi MDM-kokemus on hyödyksi, samoin kuin rohkeus ja kiinnostus hypätä mukaan tekemään master data managementia uudella tavalla. Jutellaanko lisää siitä, mitä tämä meillä tarkoittaa?

Työkavereiksi sinulle olisi tarjolla 200 dataan erikoistunutta asiantuntijaa. Meillä työskentelee niin data engineerejä ja data-arkkitehtejä kuin myös esimerkiksi datan visualisoinnin, data sciencen ja master data managementin syväosaajia. Teemme asiakkaiden kanssa hommia tyypillisesti solitalaisena tiiminä. Lue lisää data-yhteisöstämme ja työskentelytavoistamme ja tutustu dataosaajiemme mielipiteisiin siitä, mitä ovat tällä hetkellä suosituimpia ja halutuimpia teknologioita työmarkkinoilla!

Meillä on paikkoja auki niin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa kuin Lahdessakin. Kuten normaalistikin, myös tällä hetkellä etätyöskentely on joustavasti mahdollista. Jos ajatukset ja kemiat kohtaavat puolin ja toisin, myös aloitusajankohdasta voimme sopia sinun toiveidesi mukaisesti.

Jos haluat jutella lisää, ollaan yhteydessä! Kerro tulevaisuuden toiveistasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi avoimen hakemuksen muodossa, tai ota suoraan yhteys data-osaamisalueen rekrytoijiimme Joel Kinnuseen (jolle@solita.fi / +358 50 506 0096) tai Paulina Glozoukseen (paulina.glozous@solita.fi / +358 44 027 0053).

Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Kysy meiltä