helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Kokeneita data-osaajia

Hei, kokenut data-ammattilainen! Meillä olisi hommia tarjolla – jutellaanko? 🙂

Solita on tuhannen teknologia- ja design-osaajan yhteisö varustettuna itseohjautuvalla kulttuurilla ja vähäisellä byrokratialla. Yli 200 data-osaajan lisäksi meillä työskentelee myös ohjelmistokehittäjiä, pilvi-infran asiantuntijoita ja designereitä. Meillä pääset näyttämään mitä osaat ja saat jättää oman kädenjälkesi merkittävien suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden toimintaan. Yksi tuoreista luottamuksenosoituksista tekemistämme kohtaan on Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutus.

Haluaisitko sinä mukaan projekteihin, joiden lopputuloksella on aidosti vaikuttavuutta – jutellaanko lisää toiveistasi ja osaamisestasi? Toteutamme keskustelut videotapaamisina, joissa pääset heti alusta alkaen vaihtamaan ajatuksia asiantuntijoidemme kanssa.

Palkkaamme jatkuvasti kokeneita data-alan asiantuntijoita esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

  • Data-arkkitehtina voit työskennellä joko vahvasti teknisistä tai enemmän liiketoiminnallisista lähtökohdista käsin. Olet kokenut datan hyödyntämisen asiantuntija, ja toimit mielelläsi tiimin seniorina sekä asiakkaan sparrauskumppanina. Minkä parissa haluaisit itse seuraavaksi työskennellä?
  • Data Engineerinä rakennat yhdessä kollegoiden kanssa esimerkiksi pilvipalveluita hyödyntäviä data-alustoja tai ratkaisuja IoT-datan hyödyntämiseen. Omaat jo aiempaa kokemusta datan käsittelystä (lataus, parsinta, tallennus, varastointi ja/tai mallinnus). Tähän rooliin on monta erilaista “oikeaa” kokemus- ja osaamistaustaa. Olisi mukavaa kuulla sinun tarinasi ja toiveesi!
  • Master Data Management -asiantuntijana voit kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan toimia esimerkiksi arkkitehtityyppisenä hahmona käynnistämässä uusia asiakasprojekteja. Kaikenlainen aiempi MDM-kokemus on hyödyksi, samoin kuin rohkeus ja kiinnostus hypätä mukaan tekemään master data managementia uudella tavalla. Jutellaanko lisää siitä, mitä tämä meillä tarkoittaa?

Teemme asiakasprojekteissa hommia tyypillisesti solitalaisena tiiminä. Tiimikavereina sinulla voi olla edellä mainittujen hahmojen lisäksi myös esimerkiksi datan visualisoinnin, data sciencen ja business performance managementin syväosaajia.

Meillä on paikkoja auki niin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa kuin Lahdessakin. Tällä hetkellä työskentelemme asiakkaiden kanssa joustavasti etäkonttoreilta käsin.

Jos haluat jutella lisää, ollaan yhteydessä! Kerro tulevaisuuden toiveistasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi avoimen hakemuksen muodossa, tai ota suoraan yhteys data-osaamisalueen rekrytoijiimme Joel Kinnuseen (jolle@solita.fi) tai Paulina Glozoukseen (paulina.glozous@solita.fi), niin sovitaan aika keskustelulle!

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä