helsinki, tampere, oulu

Keltanokasta koodikonkariksi

 islandryhmakuva1024x700
Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Meidän tehtävämme on toimia muuttuvan maailman matkaoppaina ja nyt etsimme ohjelmistokehityksestä innostuneita tulevaisuuden lupauksia mukaan tiimiimme! 

Uskomme nuoriin ja heidän näkemyksiinsä muuttuvasta maailmasta. Näemme valtavasti potentiaalia digitalisoituvaa maailmaa tuorein ja innokkain silmin katsovissa tulevaisuuden kyvyissä. Rekrytoimme vuosittain jopa 30-40 opintojensa loppuvaiheessa olevaa henkilöä erilaisiin työtehtäviin ympäri Solitaa. Pystymme tarjoamaan opiskelijoille poikkeuksellisen vehreän kasvualustan, josta voi ponnistaa niin pitkälle kuin rohkeus ja taidot riittävät. Meiltä löydät työelämälähtöiset lopputyön aiheet, joustamme opintojesi loppuunsaattamisessa ja toivomme sinun viihtyvän meillä myös kesätöiden tai valmistumisen jälkeen. Lue lisää blogistamme miten Anniina ja Niko ovat onnistuneet yhdistämään työnteon ja opinnot meillä.

Kun tulet opiskelijana tai vastavalmistuneena meille ohjelmistokehittäjäksi, aloitat nimetyn mentorin tukemana kattavalla perehdytysjaksolla, jossa tutustut Solitaan, solitalaisiin sekä käyttämiimme teknologioihin ja työkaluihin harjoitustyön avulla. Lisäksi pääset mukaan asiantuntevaan ja kokeneeseen tiimiin, joka meillä koostuu tyypillisesti 3-5 ohjelmistokehittäjästä ja tiimiä tukevasta projektipäälliköstä. Projektitiimi tekee yhteistyötä mm. designereiden ja UX-suunnittelijoiden, cloud-, infra- sekä dataosaajiemme kanssa. Lähtötasostasi riippuen saat meillä kattavan perehdytyksen ohjelmistokehityksen käytäntöihin, joista voit myös lukea lisää Developer Manifestostamme. Katso myös blogistamme millaiselta näyttää Senior Software Developerimme Tuomon arki. 

Arkeasi ilahduttavat ihmistemme lisäksi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

ODOTUKSEMME SINULLE

Etsimme meille tulevista opiskelijoista (yliopisto, teknillinen korkeakoulu tai AMK) ennen kaikkea potentiaalia kasvamaan ja kehittymään meidän kanssamme. Lisäksi

 • suhtaudut ympäröivään maailmaan uteliaasti. Tuot rohkeasti ajatuksiasi ja huomioitasi esiin myös muiden mielipiteet huomioiden
 • hyvä laatu on sinulle kunnia-asia ja olet ehkä löytänyt sen oman asian joka saa sinut liekkeihin
 • toivot ympärillesi välittävistä kollegoista rakentuvaa, rentoa ja eteenpäin menevää työyhteisöä, joka rakentuu luottamukselle
 • jaat arvomaailmamme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessasi kuin käyttäytymisessäsikin
 • voit työskennellä noin 20-37,5 tuntia viikossa tuntitöinä, eli olet opinnoissasi jo melko pitkällä

Eduksi katsomme jos

 • olet kartuttanut osaamistasi opintojesi ohessa vaikkapa omien harraste- tai työprojektien kautta
 • olet omaksunut tietoa moderneista työskentelymenetelmistä, teknologioista ja käytännöistä.

Voit tuoda osaamisesi ja parhaat kykysi esille jo hakemuksessasi työnäytteiden, portfolion tai GitHubin avulla. Teknologiastackimme pitää tällä hetkellä sisällään mm. Java 8, Clojure, ClojureScript, Scala, Liferay 7, Episerver, C#, F#, Spring, Node.js, Ansible, React, React Native, RxJava, MongoDB, PostgreSQL, AWS Lambda, Azure, Inferno, Git.

VALMISTU TÖIDEN OHESSA

Emme pysty työllistämään pelkästään lopputyön tai harjoittelupaikan etsijöitä, vaan sen sijaan toivomme sinun jatkavan meillä myös valmistumisesi jälkeen. Voit kuitenkin suorittaa työskentelyn ohella harjoittelun ja/tai löydät meiltä takuuvarmasti kiinnostavia lopputyön aiheita. Pidämme opintojen loppuunsaattamista tärkeänä ja tuemme valmistumistasi tarjoamalla sinulle jopa kuukauden työaikaa lopputyösi viimeistelyyn.

Kysy lisätietoja Hannalta puh. 044 2916 831 tai hanna.heikkila(a)solita.fi.

NÄIN HAET

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, opintorekisteriotteesi ja muut taidonnäytteesi meilitse osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Kerrothan hakemuksessasi mistä kaupungista etsit töitä. Haku on avoinna toistaiseksi eli voit hypätä remmiin mukaan vuodenajasta riippumatta. Vinkkejä hakemuksen tekoon löydät täältä.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.