helsinki, tampere, oulu

Junior / experienced API & Integration Developers

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Muuttuva maailma tarvitsee tulevaisuudessa entistä enemmän järjestelmien ja prosessien integrointiosaamista, jonka vuoksi etsimme nyt uusia jäseniä kasvavaan tiimiimme. Tekemistä löytyy niin tulevaisuuden lupauksille, kuin kokeneille konkareillekkin Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta. 

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä.  Olet mukana liiketoimintaprosessien sähköistämisessä erilaisissa järjestelmäintegraatioihin liittyvissä projekteissa, joita teet tiiviissä yhteistyössä mukavien asiakkaidemme kanssa. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Viet asioita eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Roolissasi opit ymmärtämään erilaisten liiketoimintojen sekä prosessien digitalisoinnin vaatimukset sekä tulkkaamaan ne toimiviksi ratkaisuiksi – mikäli nämä eivät jo ole sinulla hallussa aikaisemman työkokemuksen myötä.

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa, että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Kokeneena konkarina tunnet jo hyvin historian, mutta osaat myös lentää aallonharjalla uusia mahdollisuuksia katsoen. Pääset meillä toteuttamaan integraatioihin perustuvia sovellusratkaisuja asiakkaillemme pääosin Java-pohjaisia työkaluja hyödyntäen (esim. MuleSoft ja Oracle). Olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän aikaa näitä hommia tehnyt, aloitat meillä kattavalla perehdytyksellä Solitaan, solitalaisiin ja meidän integraatioammattilaisten arkeen. Osaamisesi mukaan, saat meillä erilaisia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi.

OMA INTEGRAATIOIHIN KESKITTYNYT TIIMI

Meillä liityt osaksi mukavaa, yli 30 integraatioammattilaisesta koostuvaa tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla. Tutustu tiimiimme katsomalla videoklippi integraatio-osaajien arjesta tai lukemalla aktiivista asiantuntijablogiamme.

Työskentelemme joko omissa tiloissamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa, Oulun Rotuaarilla tai asiakkaamme tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä osana isompaa tiimiä.

Pärjäät meillä hyvin jos

 • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
 • Innostut työskentelystä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • Omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • Haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista

Lisäksi sinulla voi jo hieman kokeneempana asiantuntijana

 • Olla kokemusta eri teknologioilla toteutetuista integraatioprojekteista
 • Kokemusta Javaan pohjautuvien työkalujen käytöstä (esim. MuleSoft, Oracle, Camel)
 • Työvaiheiden automatisointikokemusta (esim. CI, CD)
 • Ymmärrystä ohjelmisto-, tiedonhallinta- ja master data-ratkaisujen tekemisestä
 • Isojen kokonaisuuksien omaksumiskykyä, mutta myös teknisen tason sudenkuoppien tuntemista.

Eduksi katsomme myös AWS-tuoteosaamisen, muun integraatiotyökaluosaamisen sekä työskentelyn pilvipohjaisten ratkaisujen parissa. Arvostamme aiempaa osaamistasi sovellusohjelmoinnista, tietokannoista ja ERP-järjestelmistä, mutta emme odota sinun olevan valmis tekijä. Jos opiskelet vielä, voit työskennellä meillä noin 20-37,5 tuntia viikossa. Olemme joustavia, jotta voit saattaa opintosi loppuun  kunnialla.

Kysy lisätietoja rekrytoivalta esimieheltä Sallalta osoitteesta salla.karkkainen(a)solita.fi. Lue myös Markuksen blogi Näin minusta tuli integraatioasiantuntija.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

OLISITKO SINÄ UUSI TIIMINJÄSENEMME?

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 4.4.2017.

Lue myös Katin vinkit hyvän työhakemuksen tekoon. Aloitamme kaksivaiheiset haastattelut jo hakuajalla. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. 

 

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.