helsinki, tampere, oulu

Junior / Experienced API and Integration Developers

Muuttuva ja digitalisoituva maailma tarvitsee tulevaisuudessa entistä enemmän järjestelmien ja datan integrointiosaamista. Digitaaliset liiketoimintamallit ja ekosysteemit rakentuvat APIen varaan. Käynnissä oleva pilvitransformaatio tekee juuri nyt käsillä olevasta integraatiohaasteesta poikkeuksellisen mielenkiintoisen. Integraatio-palveluiden avulla pystymme poistamaan turhaa tuottamatonta manuaalista työtä, joka helpottaa asiakkaiemme arkea. Tekemistä löytyy niin tulevaisuuden lupauksille, kuin kokeneille konkareillekkin Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta. 

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä. Olet mukana kehittämässä API- ja integraatioratkaisuja, joita teet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Viet asioita eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Roolissasi opit ymmärtämään niin asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset kuin datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet sekä tulkkaamaan ne toimiviksi ratkaisuiksi – mikäli nämä eivät jo ole sinulla hallussa aikaisemman työkokemuksen myötä.

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa, että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Kokeneena konkarina tunnet jo hyvin historian, mutta osaat myös lentää aallonharjalla uusia mahdollisuuksia katsoen. Pääset meillä toteuttamaan ratkaisuja moderneja työkaluja hyödyntäen (esim. MuleSoft ja Dell Boomi). Koko ajan suuremmassa roolissa ratkaisuissamme ovat pilvialustat (esim. AWS ja Azure), joiden palvelukomponenttien varaan API- ja integraatioratkaisut rakennetaan. Olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän aikaa näitä hommia tehnyt, aloitat meillä kattavalla perehdytyksellä Solitaan, solitalaisiin ja meidän integraatioammattilaisten arkeen. Osaamisesi mukaan, saat meillä erilaisia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi. Lue lisää siitä, miltä Juuson arki integraatioasiantuntijana näyttää.

OMA INTEGRAATIOIHIN KESKITTYNYT TIIMI

Meillä liityt osaksi mukavaa integraatioammattilaisista koostuvaa tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Lisäksi projekti- ja palvelupäällikkömme ovat täällä sinua varten, jotta pystyt tekemään työsi niin hyvin kuin mahdollista. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla. Tutustu tiimiimme katsomalla videoklippi integraatio-osaajien arjesta tai lukemalla aktiivista asiantuntijablogiamme. Järjestämme myös tiistaina 20.2. kello 17 alkaen API x IPA meetupin Tampereella, joka on oiva tilaisuus tulla tutustumaan tiimiimme ja kuulemaan lisää integraatiotekemisestä Solitalla.

Työskentelemme joko omissa tiloissamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa, Oulun Rotuaarilla tai asiakkaamme tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä osana isompaa tiimiä.

PÄRJÄÄT MEILLÄ HYVIN JOS

 • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
 • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot, niistä on hyötyä kun kommunikoit asiakkaan sekä oman tiimisi kanssa
 • Omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • Haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista

Lisäksi sinulla voi jo hieman kokeneempana asiantuntijana

 • Kehittäjäkokemusta integraatio- ja API Management -työkaluista (esim. MuleSoft, Dell Boomi, Camel, Azure Logic Apps, 3Scale, Tyk.io, WSO2)
 • Ymmärrystä ohjelmisto-, tiedonhallinta- ja master data-ratkaisujen tekemisestä
 • Liiketoimintajärjestelmien käyttöönotto-, konfiguraatio- ja integrointikokemusta (esim. ERP- ja CRM-hankkeissa/vastuissa toimiminen).
 • AWS- ja Azure-tuoteosaamisen sekä työskentelyn muiden pilvipohjaisten integraatioratkaisujen parissa

Arvostamme aiempaa osaamistasi sovellusohjelmoinnista, tietokannoista ja liiketoimintajärjestelmistä, mutta emme odota sinun olevan valmis tekijä. Jos opiskelet vielä, voit työskennellä meillä noin 20-37,5 tuntia viikossa. Olemme joustavia, jotta voit saattaa opintosi loppuun kunnialla. Lue myös Markuksen blogi Näin minusta tuli integraatioasiantuntija.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

OLISITKO SINÄ UUSI TIIMINJÄSENEMME?

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 27.2.2017. Lisätietoja tehtävästä ja arjesta meillä antaa konsulttimme Mauri numerosta +358 50 412 4569 tai osoitteesta Mauri.Viitamaa@solita.fi. Lomailemme jouluna ja vuodenvaihteessa, mutta joulun välipäivinä 27.12-29.12. voit tavoitella Mauria myös kello 9-15 välillä. 

Ps. Haemme nyt tiimiimme myös integraatio-arkkitehtejä!

 

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA