helsinki, tampere

Johtava konsultti, sote

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Vahvistamme tiimiämme rekrytoimalla johtavan konsultin, joka keskittyy sosiaali- ja terveydenhuollon liiketoiminnan edistämiseen.

Johtavana konsulttina tehtävänäsi on edustaa meitä sote-toimialalla, kehittää liiketoimintakykyämme, solmia uusia asiakassuhteita ja toimia aktiivisesti yhteistyössä nykyisten projektiemme ja asiakkaidemme kanssa. Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä tiimimme jäsenten sekä tarvittaessa koko Solitan osaajakaartin kanssa.

Sote-puolella toimimme muun muassa kansallisten ratkaisujen kuten ”Omat digiajan hyvinvointipalvelut”-kärkihankkeen (ODA) ja Palveluohjaimen kanssa, joissa kummassakin olemme vastuullisena toimittajana. Asiakkaitamme ovat lisäksi mm. STM, THL, HUS, Vaasan Sairaanhoitopiiri, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Espoon, Helsingin, Tampereen ja Oulun kaupungit.

Jos sinäkin laillamme innostut digitalisaation mahdollisuuksista, kasvuyrityksemme merkittävän liiketoiminnan rakentamisesta, uuden oppimisesta ja merkityksellisten asioiden rakentamisesta kohti parempaa yhteistä tulevaisuutta – saatat olla etsimämme uusi kollega.

TIIMIMME ODOTUKSET SINULLE

Visiomme innostamana etsit, löydät ja tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Työtä tehdään ja keskusteluja käydään tiimin kanssa yhdessä, muttet hätkähdä siitä, että päätöksenteko lepää sinun harteillasi. Olet aktiivinen verkostoituja, esiinnyt sujuvasti tilaisuuksissa ja osaat myös ohjata ja innostaa muita. Lisäksi

 • olet visionääri, joka luo tulevaisuuden digitaalisia palveluja sote-sektorille seuraamalla ja yhdistelemällä alan trendejä, teknologiaa ja liiketoimintamahdollisuuksia
 • ymmärrät mistä sotessa on kyse ja miten eri toimijat tekevät päätöksiä. Ehkäpä sinulla on jo visio sote-uudistuksen jälkeisestä Suomesta.
 • olet kartuttanut jo kokemusta ohjelmistoliiketoiminnan kehittämisestä, mahdollisesti jopa sote-puolella
 • suhtaudut asioihin uteliaasti ja haluat ymmärtää palvelun vaatimukset loppukäyttäjän ja asiakkaan näkövinkkelistä

Hyvä työpaikka syntyy terveestä kulttuurista

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista.

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä ennen hakemuksen laittamista Solitan arkeen ja solitalaisten ajatuksiin digitalisaatiosta LinkedIN:ssa tai Twitterissä. Hakemuksessasi toivomme sinun kertovan meille mitä olet tehnyt, missä asioissa loistat ja mistä unelmoit. Koska tässä roolissa työpisteesi voi olla Helsingin Töölönlahdella tai Tampereen Tulli Business Parkissa, mainitse hakemuksessasi myös kumpi tukikohta sinua enemmän miellyttää.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 31.3. Huom. Solitalle lähetetyt hakemukset ohjataan edelleen Experikselle Janin käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Jani Laine (puh. 045 257 2526 tai email: jani.laine@fi.experis.com). 7.3. klo 15-16, 10.3. klo 15-16, 13.3. klo 15-16, 17.3. klo 15-16, 21.3. klo 15-16.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.