helsinki, tampere, oulu, lahti

Java Software Developer merkityksellisten projektien kehittäjäksi

Meille on tärkeää, että pääsemme tekemään projekteja, joilla on merkityksellisyyttä ja jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Samalla haluamme, että solitalaisten työn ja vapaa-ajan välillä on tasapaino. Tunnistatko omaksesi halun tehdä oikeita asioita oikein, isolla sydämellä, ja viihdyt fiksussa moniosaajatiimissä jatkuvasti oppimassa uutta? Mikäli nämä asiat osuvat sinuun, olemme sinusta kiinnostuneita.

Haemme kehittäjiä, joilla on jo vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja näkemystä soveltaa kokemustaan uusiin ratkaisuihin. Tiedät, mitä konepellin alla tapahtuu ja miten se sopii yhteen näyttävän sekä toimivan ulkokuoren kanssa. Nyt haemme erityisesti kokeneita Java-ohjelmistokehittäjiä. Voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Turussa tai Oulussa.

Hieman meistä

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Haluatko mukaan merkityksellisten kehitysprojektien pariin?

Pääset työskentelemään uusien, mutta myös perinteisempien järjestelmien parissa. Kaikkia näitä yhdistää merkityksellisyys, yhdessä tekeminen ja oppiminen sekä rento ja kannustava ilmapiiri. Kehittämiämme järjestelmiä ja ratkaisuja löytyy niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin asiakkuuksistamme. Uskomme, että projektivalikoimastamme löytyy myös sinua kiinnostava kokonaisuus, jonka parissa pääset työskentelemään. Kehitysprojektien monimuotoisuus antaa myös sinulle mahdollisuuksia oppia uutta ja tarpeen tullen vaihtaa projekteja.

Tässä muutama esimerkki kehittämistämme ratkaisuista:

Näiden muutaman esimerkin lisäksi löytyy monia muita toimialoja ja projekteja, joista kerromme sinulle mielellään lisää.

Mitä teknologioita käytämme ja miten toimimme

Meillä käytetään ratkaisuissa mm. seuraavaa: Java, Clojure, Kotlin, REST-rajapinnat, Vue, React, ja tietysti Ecmascript sekä AWS. Tietysti teemme nykyään paljon pilvipalveluihin myös serverless-komponenttien päälle. Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen. Jos tämä kuulostaisi siltä että osuisi omallekin tontille, edes osittain, niin ehkä kannattaisi käydä haastattelemassa meidät, ja selvittää olisiko aika liittyä fiksuun ja rentoon jengiin mukaan.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Laita meille itsesi näköinen yhteydenotto alla olevan painikkeen kautta. Aloituksen voimme sopia joustavasti – esimerkiksi kesän jälkeen
  • Kysy lisää devaamisestamme ja projekteista  Valtterilta 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi tai Arilta 040 705 0782 / ari.ruotsalainen@solita.fi
  • Voit kysyä myös lisää työyhteisöstä Jarkolta 044 339 8640 / jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Kysy meiltä