tampere

Java-ohjelmistokehittäjäksi pitkäjänteisiin kehitysprojekteihin

Muuttuva maailma ja toimintaympäristö tarvitsevat järjestelmiä, jotka kestävät. Solita tekee useissa hankkeessaan pitkäjänteistä kehitystyötä yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien parissa. Tule Solitalle Java-ohjelmistokehittäjäksi pitkäjänteisiin kehitysprojekteihin.

Haluatko mukaan merkityksellisten kehitysprojektien pariin?

Pääset työskentelemään uusien, mutta myös perinteisempien järjestelmien parissa. Haemme kehittäjää, jolla on jo vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja näkemystä soveltaa kokemustaan uusiinkin ratkaisuihin. Tiedät, mitä konepellin alla tapahtuu ja osaat ratkoa pulmatilanteita. Sinulla on jo vankkaa kokemusta hankittuna Javasta (vanhemmista tai uudemmista versioista), tiedät mitä backendissä tapahtuu ja miksi. Osaamisessasi on mahdollisesti myös pilvipalvelut (esim. AWS).

Muutama esimerkki merkityksellisistä toteutuksistamme

Hieman meistä

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on tärkeä, kuten myös osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Kuinka pääset Java-ohjelmistokehittäjäksi merkityksellisten projektien pariin

  • Ota meihin yhteyttä alla olevan “Hae tästä” painikkeen kautta viimeistään 22.3. Kerro taustastasi ja siitä, mikä sinua kiinnostaa jatkossa
  • Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Jarkko Dahlströmiltä, 044 339 8640 / jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista