helsinki, tampere, oulu

iOS Developer – mobiilikehityksen visionikkari

Me uskomme, että parhaat tulokset syntyvät kun parhaat ihmiset pääsevät tekemään yhdessä töitä parhaassa ympäristössä. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Horisonttimme on seuraava sukupolvi. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja toteuttamiemme palveluiden miljoonien käyttäjien kanssa ratkaisuja, joiden ansiosta yritykset ja yhteiskuntamme ottavat kestäviä harppauksia tulevaisuuteen. Rakenna kanssamme merkityksellisiä iOS-mobiilisovelluksia Helsingissä, Tampereella tai Oulussa.

Teemme asiakkaillemme merkittäviä ja yhteiskunnallisia ratkaisuja. Rakennamme ratkaisumme asiakkaillemme räätälöitynä eli jokainen toteutus on hyvinkin yksilöllinen. Mobiilisovellukset ovat usein osana laajempaa järjestelmäkokonaisuutta. Katso vielä miksi Eetun ja Jeren mielestä mobiilikehittäminen ei ole vain siistien juttujen tekemistä, vaan myös merkityksellistä.

Projekteista, joissa mobiilisovellukset ovat olleet merkittävässä osassa, esimerkkinä Golli-palvelu, joka on auttanut digitalisoimaan päivittäistavarakaupan tilaus-toimitusketjua. Myös Liikenneviraston rataurakointi helpottui, kun toteutimme mobiilialustan ja -sovelluksen ratatöiden seuraamiseen. Kun tavataan, jutellaan lisää monista toteuttamistamme mobiiliprojekteista.

Miksi iOS-kehittäjän työ Solitalla olisi hyvä sinulle?

Pääset osaksi (teknisesti) kovaa porukkaa, jolta ei tekemisen into ja auttamishalu lopu. Meillä et jää yksin pähkäilemään eteen tulevien ongelmien kanssa, vaan sparrausapu löytyy aina.

Solitalla yksi tärkeä osa kultturia on osaamisen jakaminen. Kehitämme itseämme jatkuvasti jakamalla osaamistamme talon sisällä. Koska haluamme tehdä sitä myös ulospäin, järjestimme taannoin Swift & Kotlin koulutuksen avoimena kaikille. Vaikka oletkin jo kokenut kehittäjä, voit tutustua tuon koulutuksen sisältöön Solitan SlideSharessa.

Asiakaskuntamme on laaja, joten se antaa myös sinulle laajat mahdollisuudet tehdä erilaisia asioita mielenkiintosi mukaan ja pääset kehittymään. Työyhteisömme ei myöskään varmasti jätä kylmäksi. Et tule jäämään yksin, vaan ympärilläsi on koko solitaheimon tuki niin oman tiimisi sisällä kuin myös koko Solitan tasolla. Katso täältä, miten Solitalla mobiilikehitystä tekevä Jere on kuvaillut tuntemuksiaan siitä, kun hän tuli Solitalle.

Kokemuksestasi ja intohimostaso riippuen voit toimia meillä kehittäjänä tai lead-roolissa.

Yksi mobiilikehittäjämme kuvaili fiilistään solitalaisesta tekemisestä näin:

Meille kannattaa tulla mobiilidevaajaksi siksi, että saa paljon itse päättää ja vaikuttaa siihen millä tekillä projekteja tekee. Me ei olla jämähdetty kankeisiin käytäntöihin. Hyvää tässä hommassa on ollut myös vapaus ja se, että saa kyllä apuja jos tarvitsee.

Mitä me, tulevat kollegasi, odotamme sinulta?

 • Ymmärrät hyvän käyttökokemuksen tärkeyden mobiilisovelluksissa ja asetat käyttäjän aina etusijalle kun mietit toteutuksia. Sinulla on ainakin perustietoa käytettävyydestä nimenomaan mobiililaitteissa
 • Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta iOS-sovellusten kehittämisestä. Tunnet mobiilialustojesi rajapinnat, työkalut ja ohjelmointikielet, kuten Swift (tai Objective-C, joka tosin ei ole uusissa projekteissa mukana)
 • REST API:t ja JSON ovat sinulle tuttuja, ja ymmärrät web-selainsovellusten rakentamisesta. Myöskään relaatiotietokannat ja SQL eivät ole sinulle vieraita, ja tunnet ehkä jonkin verran myös serveriohjelmistojen kehitystä ja pilvipalveluja (AWS / Azure)
 • Kokemuspaletissasi on myös UIKit, Core Data ja iOS SDK

Tekninen osaaminen ei ole silti kaikki kaikessa. Osaamisesi lisäksi meille tärkeää olet sinä ihmisenä. Solitalaisena saat olla sellainen kuin olet – jokainen meistä on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on se, että teemme asioita rohkeasti ja intohimolla. Haluamme kokeilla rohkeasti uutta, haastaa itsemme sekä muut emmekä pelkää hypätä sinne mitä emme vielä tunne. Meillä on intohimona tehdä asiat aina timanttisella laadulla ja samalla kehitämme itseämme sekä opimme uutta joka päivä. Teemme asiat silti rennolla otteella ja samalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme sekä tekemästämme työstä. Edellä oli samalla kuvattuna arvomaailmamme.

Ota seuraava askel kehittymisessäsi

Haluamme kuulla, kuka sinä olet ja mitä olet tehnyt. Mielellään tutustumme tekemiisi mobiilisovelluksiin – voit esitellä niitä App Storen tai GitHub-linkkien avulla.

 • Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi linkki osoitteeseen rekry@solita.fi viimeistään 20.5.2018
 • Työstämme Dev-tiimeissä voit kysyä lisää Helsingissä Valtterilta numerosta 040 5399982, valtteri.valovirta(a)solita.fi tai Tampereella Karilta 040 8378 323, kari.koivuniemi(a)solita.fi
 • Keskustele mahdollisuuksista Solitalla dev-rekrycoachimme Jarkon kanssa 044 3398 640 tai jarkko.dahlstrom(a)solita.fi
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää