helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Integration Specialist

Integraatio-osaaminen on tällä hetkellä kriittinen menestystekijä monelle yritykselle kun integraatiot ja API-ratkaisut luovat perustan digitaalisille liiketoimintamalleille ja ekosysteemeille. Datan täysimittainen hyödyntäminen edellyttää toimivia integraatioita ja käynnissä oleva pilvitransformaatio tekee juuri nyt käsillä olevasta integraatiohaasteesta poikkeuksellisen mielenkiintoisen. Integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistunut tiimimme kasvaa ja etsimme uusia osaajia Integration Specialist -rooliin Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun.

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä. Sinun tehtävänäsi on saada järjestelmät ja ohjelmistot puhumaan samaa kieltä keskenään, jonka lisäksi olet vahvasti mukana ymmärtämässä asiakkaan liiketoimintaa sekä prosessien digitalisoinnin vaatimuksia, jotta osaat tulkata ja tukea niitä toimivilla integraatioratkaisuilla.

Tarjoamme mielekästä tekemistä ja hyvän tiimin

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Integraatioprojektimme ovat monipuolisia. Sinulla onkin mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan esimerkiksi digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja, tukemaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai vaikkapa olemaan mukana luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita. Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, jotka parantavat työntekijä- ja asiakaskokemusta. Olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän aikaa näitä hommia tehnyt, saat osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan erilaisia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi.

Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää yli 50 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien sekä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla.

Pärjäät tehtävässä hyvin, jos

 • innostut mahdollisuudesta päästä ratkaisemaan asiakkaan liiketoimintaongelmia teknisin keinoin ja pääset nopeasti samalle aaltopituudelle asiakkaan kanssa
 • haluat työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta, mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista
 • kokeneempana konkarina sinulla voi olla kokemusta erilaisista integraatiotyökaluista kuten esimerkiksi MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi sekä erilaisten työvaiheiden automatisointikokemusta (esim. CI, CD)

Integration Specialist voi tulla tehtävään esimerkiksi ohjelmistokehityksen eri rooleista, mutta huippukoodari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisista pilvipohjaisista ratkaisuista kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät toimivat työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan työsuhde-etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. 

Tule mukaan porukkaamme!

Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin henkilöihin.

Jäikö jokin askarruttamaan?

 • Lisätietoja Integration Specialistin tehtävästä voit kysyä Senior Consultant Maurilta numerosta 050 412 4569 tai mauri.viitamaa (a) solita.fi.
 • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Talent Acquisition Managerilta Minnalta numerosta 040 843 6245 tai minna.luiro (a) solita.fi tai laittamalla viestiä LinkedIn:ssä. 

PS. Haemme samaan tiimiin myös API- ja integraatioarkkitehtiä. Solita on myös kovaa vauhtia kansainvälistymässä, joten jos haluat olla ensimmäisten joukossa luomassa jotain uutta, katso avoimet työpaikkamme Tukholmassa ja Tallinnassa sekä Münchenissa!

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista