helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Integration Specialist

Integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistunut tiimimme kasvaa ja etsimme uusia osaajia Integration Specialist -rooliin Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun.

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä. Sinun tehtävänäsi on saada järjestelmät ja ohjelmistot puhumaan samaa kieltä keskenään. Lisäksi olet vahvasti mukana ymmärtämässä asiakkaan liiketoimintaa sekä prosessien digitalisoinnin vaatimuksia, jotta osaat tulkata ja tukea niitä toimivilla integraatioratkaisuilla.

Tarjoamme mielekästä tekemistä ja hyvän tiimin

Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistä noin 100 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme osaajien sekä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Työ voi johdattaa sinut halutessasi myös konkreettisesti maan rajojen ulkopuolelle, sillä Solitalla on toimintaa myös Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Belgiassa ja Tanskassa. 

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan esimerkiksi digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja, tukemaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai vaikkapa olemaan mukana luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita. Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, jotka parantavat työntekijä- ja asiakaskokemusta

Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät toimivat työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan työsuhde-etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. 

Mitä odotamme sinulta? 

Integration Specialist voi tulla tehtävään esimerkiksi ohjelmistokehityksen eri rooleista, mutta huippukoodari sinun ei tarvitse olla. Seuraavassa muutama asia, joita toivomme uudelta työkaverilta:  

 • aiempi kokemus joistakin integraatiotyökaluista, esimerkiksi MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi 
 • innostut mahdollisuudesta päästä ratkaisemaan asiakkaan liiketoimintahaasteita teknisin keinoin ja pääset nopeasti samalle aaltopituudelle asiakkaan kanssa
 • haluat työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • eduksi on kokemus erilaisten työvaiheiden automatisoinnista (esim. CI, CD)
 • plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisista pilvipohjaisista ratkaisuista kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Tule mukaan porukkaamme!

Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin henkilöihin.

Jäikö jokin askarruttamaan?

 • Lisätietoja Integration Specialistin tehtävästä voit kysyä Business & People Lead Sailalta numerosta +35850 3370 917 tai saila.lehtovaara@solita.fi.
 • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä rekrytiimin Minnalta numerosta +35840 843 6245 tai minna.luiro@solita.fi tai laittamalla viestiä LinkedIn:ssä
 • Tutustu solitalaisten asiantuntijoiden blogikirjoituksiin ja lue esimerkiksi millainen on hyvä Boomi-kehittäjä.

Järjestämme myös keväällä Tampereella, Helsingissä ja Oulussa maksuttoman API- ja integraatiokoulutusohjelman. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä 3.3. mennessä!

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista