helsinki, tampere, oulu

Integration Architect

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Toteutamme asiakkaillemme järkeviä integraatioratkaisuja osana suurempia järjestelmäuudistuksia tai jatkuvana palveluna. Integraatioihin erikoistunut tiimimme etsii nyt uusia jäseniä Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun.

Integraatioarkkitehtina ymmärrät liiketoiminnan sekä prosessien digitalisoinnin vaatimukset ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. Suunnittelet asiakkaille nykyaikaisia, suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita integraatioratkaisuja ja tuot osaamistasi kaikkiin työvaiheisiin aina määrittelystä toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Pyrit olemaan aina asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa – tunnet historian, mutta lennät tukevasti aallonharjalla uusia mahdollisuuksia katsoen. Osaat omaksua isoja kokonaisuuksia, mutta tunnet myös teknisen tason mahdolliset sudenkuopat.

Odotamme, että olet tiimipelaaja ja nautit muiden kanssa yhdessä tekemisestä. Osaat kuitenkin tarvittaessa ottaa ohjat käsiin ja ohjata asiakastamme sekä asiantuntijoitamme oikeaan suuntaan. Pääset meillä osaksi mukavaa, yli 30 integraatioammattilaisesta koostuvaa tiimiä, jossa hymy on herkässä ja aika ei käy tylsäksi. Integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla. Tutustu tiimiimme katsomalla videoklippi integraatio-osaajien arjesta tai lukemalla aktiivista asiantuntijablogiamme.

ARVOSTAMME

 • Laajaa osaamista ja kokemusta niin sisäisten järjestelmien kuin kolmansien osapuolien järjestelmäintegraatioista (B2B)
 • Kokemusta integraatioiden toteuttamisesta tuotepohjaisilla työkaluilla (esim. MuleSoft, Oracle, Camel)
 • Kiinnostusta ja tietämystä APIen parissa työskentelyyn
 • Työvaiheiden automatisointikokemusta (esim. CI, CD)
 • Ymmärrystä ohjelmisto-, tiedonhallinta- ja master data-ratkaisujen tekemisestä
 • Kykyä työskennellä suomenkielellä asiakasprojekteissamme

Eduksi katsomme AWS-tuoteosaamisen sekä työskentelyn muiden pilvipohjaisten integraatioratkaisujen parissa. Avainsanoja CV:ssäsi ovat API, EAI, ESB, SOA, EDI, MDM, B2B, Cloud ja Scrum. Toivomme, että sinulta löytyy kiinnostusta työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille. Odotamme sinulta solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan. 

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Lisäksi saat ympärillesi kokeneen ja osaavan tiimin.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla hyvät ergonomiset työtilat Helsingissä, Tampereella tai Oulussa, vapauden valita omat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Käy myös kurkistamassa Jonnen kirjoitus siitä, miten yrityskulttuurimme ja arvomme syntyivät.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä Salla Kärkkäiseltä numerosta 044-7504443 tai osoitteesta salla.karkkainen@solita.fi.

HAE NYT MEILLE

Haluamme kuulla lisää sinusta! Lähetä meille osaamisestasi ja kokemuksestasi kertova vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry(at)solita.fi. Vinkkejä hakemiseen löydät täältä. Lue myös blogimme siitä, miltä Juuson arki integraatioasiantuntijana näyttää. 

Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 2.1.2018 Aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla. Haastatteluita järjestämme kaksi, joissa pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi. Lisäksi loppuun teemme vielä osalle soveltuvuusarvioinnit. Ilmoitamme kaikille hakijoille päätöksestämme viimeistään viikon kuluessa hakuajan päättymisestä.

Ps. Etsimme tiimimme myös API- ja integraatiomaailman tuntevaa projektipäällikköä sekä uusia Mule ja Oracle asiantuntijoita.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Solita Akatemiasta startti urallesi

Lue lisää Solita Akatemiasta
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA