helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Integration Architect

Integraatioyhteisömme kasvaa ja nyt haussa on Integration Architect Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun.

Suunnittelet asiakkaille integraatioratkaisuja yhdistämällä valmisratkaisuja, moderneja pilvikomponentteja ja ammattimaista käsityötä. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeet sekä IT-ympäristöjen vaatimukset ja osaa muotoilla ja perustella kokonaisuuteen parhaiten soveltuvan ratkaisun. Tuot osaamistasi kaikkiin työvaiheisiin aina määrittelystä toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti ja jaat osaamistasi muulle tiimille. Olet aidosti kiinnostunut API- ja integraatio -aihealueesta, seuraat sen kehitystä ja olet osaamisessa koko ajan askeleen asiakasta edellä. Hyödynnät päivittäisessä työssäsi kokemustasi järjestelmäintegraation maailmasta ja osaat sovittaa siihen uudet mahdollisuudet ja tarpeet, joita esimerkiksi iPaaS-ratkaisut ja API-talous tuovat tullessaan.

Tarjoamme monipuolisia projekteja

Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistä noin 100 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää yhteisöä. Lähimpinä työkavereinasi työskentelee moninainen joukko integraatioasiantuntijoita ja -arkkitehteja, tiiminvetäjiä ja projektinhallinnan ammattilaisia. Pääset tekemään töitä sekä muiden solitalaisten että kumppaniyritystemme osaajien sekä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Työ voi johdattaa sinut halutessasi myös konkreettisesti maan rajojen ulkopuolelle, sillä Solitalla on toimintaa myös Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Belgiassa ja Tanskassa.

Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että pääset tekemään monipuolisesti työtä integraatioiden parissa. Rakensimme esimerkiksi Ponsselle modernin pilvipohjaisen data-alustan ja integraatiot useisiin eri datalähteisiin ja olemme toteuttaneet L&T:lle uuden palveluväylän ja integraatioalustan, joista huolehdimme jatkuvana palveluna.
Lue lisää integraatioratkaisuistamme ja tutustu integraatioasiantuntijoidemme näkemyksiin blogissamme!

Integration Architect, tiimimme toivoo sinulta seuraavia osaamisia

 • laajaa käytännön kokemusta ja osaamista erilaisista integraatioalustoista, -toteutuksista ja API Management -teknologioista. Olet toiminut näiden parissa teknisessä asiantuntijaroolissa.
  arkkitehtuurimallien ja frameworkien tuntemusta
 • asiakaslähtöistä, konsultatiivista ja itsenäistä otetta työtehtäviesi hoidossa
 • halua työskennellä monipuolisessa roolissa sekä kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • laajojen kokonaisuuksien omaksumiskykyä, mutta myös kykyä tunnistaa teknisen tason sudenkuoppia

Kannattaa ehdottomasti tuoda esille, jos tunnet entuudestaan meidän käyttämiä integraatioteknologioita kuten esimerkiksi Azure, MuleSoft, Boomi tai Camel. Julkipilvialustojen tuntemus on myös eduksi.

Miksi valita Solita?

 • Haluamme tehdä aidosti merkityksellisiä asioita. Integraatioissa tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä että, voimme teknologiavalinnoillamme edistää suuntaa johon maailma on menossa sekä parantaa asiakkaidemme edellytyksiä parempaan liiketoimintaan. Lue integraatioarkkitehtimme Jiri Hlusin kokemuksista.
 • Pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Integraatioihin liittyy vahvasti monia eri teknologioita ja työkaluja, jotka saat itse valita ja joita pääset hyödyntämään työssäsi mitä erilaisimmissa projekteissa. Tarjoamme monipuolisia väyliä osaamisesi kehittämiseen – lue lisää blogistamme.
 • Ympärilläsi on hyvä tiimi ja pääset mukaan kasvavaan yhtiöön, joka kehittää koko ajan toimintaansa.
 • Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Tarjoamme joustavuutta arkeen, kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle, ajantasaiset työvälineet ja vapauden valita milloin ja mistä haluat työskennellä.
 • Sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä vaihtaaksesi työtehtäviä. Solitan noin 1 000 hengen kansainvälinen teknologia-, strategia- ja designyhteisö tarjoaa mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää

Kerro meille itsestäsi ja omasta taustastasi integraatioiden ja APIen parissa. Ota yhteyttä viimeistään 14.3. Aloitamme rekrytointikeskustelut jo hakuajan aikana, joten kannattaa toimia nopeasti!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä