helsinki, tampere, oulu

Integration Architect

dev_tampere_web_1024x683

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Toteutamme asiakkaillemme järkiratkaisuita osana suurempia järjestelmäuudistuksia tai jatkuvana palveluna. Integraatioihin erikoistunut tiimimme kasvaa ja etsii nyt uusia jäseniä jokaiseen Solitan kaupunkiin Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Integraatioarkkitehtina ymmärrät liiketoiminnan sekä prosessien digitalisoinnin vaatimukset ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. Suunnittelet asiakkaille nykyaikaisia, suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita integraatioratkaisuja ja tuot osaamistasi kaikkiin työvaiheisiin aina määrittelystä toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Toteutat integraatioihin perustuvia sovellusratkaisuita asiakkaillemme pääosin Java-pohjaisia työkaluja hyödyntäen. Pyrit olemaan aina asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa – tunnet historian, mutta lennät tukevasti aallonharjalla uusia mahdollisuuksia katsoen.

Liityt osaksi mukavaa, yli 30 integraatioammattilaisesta koostuvaa tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla. Tutustu tiimiimme katsomalla videoklippi integraatio-osaajien arjesta tai lukemalla aktiivista asiantuntijablogiamme.

ARVOSTAMME

 • Laajaa osaamista ja kokemusta niin sisäisten järjestelmien kuin kolmansien osapuolien järjestelmäintegraatioista (B2B)
 • Kokemusta Javaan pohjautuvien työkalujen käytöstä (esim. MuleSoft, Oracle, Camel)
 • Kiinnostusta työskennellä monipuolisessa roolissa sekä kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • Joustavaa asiakas- ja tiimipelilähtöistä asennetta
 • Oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa sekä kykyä nostaa esille yleisiä hyviä käytäntöjä
 • Työvaiheiden automatisointikokemustas(esim. CI, CD)
 • Ymmärrystä ohjelmisto-, tiedonhallinta- ja master data-ratkaisujen tekemisestä
 • Isojen kokonaisuuksien omaksumiskykyä, mutta myös teknisen tason sudenkuoppien tuntemista.

Eduksi katsomme AWS-tuoteosaamisen, muun integraatiotyökaluosaamisen sekä työskentelyn pilvipohjaisten ratkaisujen parissa.

Etsimme uusia osaajia kaikkiin Solitan kaupunkeihin. Voit valita uuden huippuergonomisen työpisteesi Helsingin Töölönlahdelta, Tampereen Tulli Business Parkista tai Oulun Rotuaarilta.

TULISIKO SINUSTA SEURAAVA SOLITALAINEN?

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään sunnuntaina 22.1.2017. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Kysy lisätietoja rekrytoivalta esimieheltä Sallalta (044 750 4443 torstaisin kello 13-15 välisenä aikana) tai salla.karkkainen(a)solita.fi.

Etsimme tiimimme myös uusia Mule ja Oracle asiantuntijoita: Mule ja Oracle-osaajia integraatiohankkeisiin

 

 

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Me olemme Solita

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.