helsinki, tampere, oulu

Integraatioasiantuntijoita ja -arkkitehtejä Solitan tiimiin

Kaikella mitä teemme täytyy olla vaikutusta maailmaan. Teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää sekä huomispäivän kasvua seuraavalle sukupolvelle. Muuttuva maailma tarvitsee tulevaisuudessa entistä enemmän järjestelmien ja prosessien integrointiosaamista, jonka vuoksi etsimme nyt uusia jäseniä tiimiimme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

Meillä pääset viemään asioita eteenpäin monen toimijan ympäristössä, jossa pääset samalla kehittymään ja jakamaan osaamistasi muille. Oman kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan, voit toimia meillä joko integraatioasiantuntijan tai -arkkitehdin roolissa.

Integraatioasiantuntijana toteutat erilaisia järjestelmäintegraatioihin ja APIen hallintaan liittyviä ohjelmistoprojekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Osallistut kaikkiin projektin työvaiheisiin aina määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Roolissasi ymmärrät erilaisten liiketoimintojen sekä prosessien digitalisoinnin vaatimukset sekä tulkkaat ne toimiviksi ratkaisuiksi. Integraatioarkkitehtinä luot taas asiakkaillemme kilpailuetua ja uutta liiketoimintaa innovatiivisilla teknisillä ratkaisuilla. Yhdistät erillisiä palveluita saumattomiksi kokonaisuuksiksi, digitalisoit liiketoimintaprosesseja ja automatisoit työvaiheita. Kuvailet asiakkaillemme miten heidän uusi liiketoimintamallinsa kannattaa integroida nykyiseen kokonaisuuteen ja sparraat heitä kehittymään. Koska tunnet järjestelmä- ja integraatioarkkitehtuurin suunnittelumallit laajasti, osaat viedä ne myös käytäntöön.

Pärjäät meillä hyvin jos

 • sinulla on kokemusta eri teknologioilla toteutetuista integraatioprojekteista (esim. MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk)
 • API-hallintatyökalut ovat tuttuja samoin eri työvaiheiden automatisointikokemus (esim. CI, CD)
 • ymmärrät ohjelmisto-, tiedonhallinta- ja master data-ratkaisujen tekemistä
 • sinulla on kokemusta ohjelmistokehittäjän roolista (mieluiten Java tai JavaScript)
 • osaat omaksua isoja kokonaisuuksia, mutta tunnet myös teknisen tason sudenkuopat
 • omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan.

Eduksi katsomme kokemuksen ja osaamisen pilvipalveliuarkkitehtuureista ja johtavien pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS, Azure) tarjoamasta. Meidän lähes 40 integraatioammattilaisesta koostuva joukko sekä muut solitalaiset auttavat ja tukevat sinua arjen haasteissa.

Meillä viet asioita eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin. Innostut työskentelystä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

OLETKO SINÄ UUSI TIIMINJÄSENEMME?

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 27.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjämme Salla 22.3. asti numerosta +358 44 750 4443 tai osoitteesta Salla.Karkkainen@solita.fi. 

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita Akatemia - haku käynnissä 26.3. asti

Lue lisää

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?