helsinki, tampere, oulu

Näkemyksellinen Information Security Manager

Nykyisen tietoturvapäällikön siirtyessä Solitan sisällä uusiin haasteisiin, etsimme vahvistusta kokeneesta Information Security Managerista Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun.

Information Security Manager vastaa Solitan tietoturvasta ja tietoturvaryhmän toiminnasta. Tässä roolissa teet läheistä yhteistyötä asiakasrajapinnassa toimivan liiketoimintajohdon sekä IT- ja talousjohdon kanssa. Tehtävä on strategisesti merkittävä ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua liiketoiminnan kehittämiseen. Tietoturva on keskeisessä osassa luottamuksen rakentamisessa niin asiakkaiden kuin projektitiimien suuntaan.

Arjessa tehtäväsi muodostuu sekä suunnitelmallisesta kehitystyöstä, että liiketoiminnan operatiivisesta tukemisesta. Käytännössä työpäiväsi voivat pitää sisällään mm. toimintatapojen suunnittelua ja niiden ohjeistusta, henkilöstön kouluttamista, turvallisuuskuvausten ja muun yrityksen turvallisuusdokumentaation ylläpitämistä, tarjous- ja sopimusprosesseihin osallistumista tietoturvavaatimusten näkökulmasta sekä mukana oloa asiakasauditointien läpivienneissä.

Tehtävässä menestymisen avaintekijöitä

 • Hallitset tietoturvan yleiset käytännöt ja osaat soveltaa niitä arjessa;  ISO 27001 ja ISO 27002 -standardit, GDPR ja tietosuoja sekä KATAKRI 2015
 • Sinulla on alan soveltuva sertifiointi (esim. CISM ja CISSP) tai vastaava osaaminen
 • KATAKRIn ja ISO 2700x lisäksi hyödyllistä olisi tuntea julkishallinnon tietoturvavaatimukset, eli VAHTI-ohjeiston. Solitalle asetetaan vaatimuksia erityisesti alueilla; tietoturvatasovaatimukset, ict-varautumisen vaatimukset ja sovelluskehitysvaatimukset
 • Sinulla on vahvat viestintätaidot ja kokemusta asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta
 • Asiantuntemus tietojärjestelmien kehittämisestä katsotaan eduksi

Kysy lisätietoja tehtävästä väistyvältä tietoturvapäälliköltämme Antti Tirilältä (+358 40 513 6521)  maanantaina 3.12. klo 9.00-13.00, perjantaina 14.12. klo 12.00-16.00 sekä perjantaina 21.12. klo 9.00-11.00 välisenä aikana.

Arvojohdettu, kehittyvä ammattilaisten yhteisö

Solita on suomalainen ja kansainvälinen strategia-, teknologia- ja designyritys. Yhdessä yli 700 solitalaisen, laajan kumppaniverkoston sekä asiakkaidemme kanssa rakennamme parempaa elämää meille kaikille. Lue lisää Lassin ajatuksista ihmisen ja koneen liitosta blogissamme.

Solitan viime vuosiin ovat kuuluneet kaikki modernin kasvuyrityksen vaiheet aina kansainvälistymisestä yrityskauppoihin ja vahvaan orgaaniseen kasvuun. Tulevaisuus tuo tullessaan lisää upeita mahdollisuuksia ja samalla myös alueita, mitkä ovat Solitalle uusia. Tässä tehtävässä kehityt ja kasvat Solitan mukana. Kiinnostuksesi mukaan voit kehittää sekä Solitan tietoturvaa, että omaa osaamistasi parhaan näkemyksesi mukaan.

Voit valita kotitoimistosi Helsingin Töölönlahden, Tampereen Tulli Business Parkin tai Oulun Valkean huippuergonomisista näköalatoimistoista.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Solitaa!

Jos sinulla olisi meille rutkasti annettavaa ja haluat olla mukana rakentamassa Solitan tulevaisuutta, ota yhteyttä meihin vapaamuotoisella hakemuksella. Lähetä hakemuksesi meilitse rekry@solita.fi otsikolla ”Information Security Manager (kaupunki)”.

Tehtävän viimeinen hakupäivä on 31.12.2018. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää