helsinki, tampere, oulu

Ihan hyvä Front End Developer

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Vahvistamme digitalisaatiota edistäviä ohjelmistokehitystiimejämme uusilla Front End -osaajilla Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Front End Developerina tavoitteesi on herättää henkiin asiakkaalle tehdyn uniikin ohjelmiston käyttöliittymän toiminnallisuudet. Käytännössä sinun tulee ymmärtää ohjelmiston taustalogiikkaa ja REST-rajapintoja, vaikka oma tonttisi painottuu vahvasti selainpään toiminnallisuuksien rakentamiseen. Hyödynnämme toteutuksissa JavaScriptiä, TypeScriptiä ja ClojureScriptia.

Digitalisaatiota edistävät projektimme ovat merkittäviä ja näkyviä suomalaisten arjessa. Pääset mukaan todennäköisesti johonkin seuraavista projekteista:

 • Merenkulun seuranta- ja lupajärjestelmän käyttöliittymän kehitystä Aurelia frameworkilla edistämään turvallista ja sujuvaa meriliikennettä. Lue Arton mietteistä projektissa käytettävistä teknologioista.
 • Sosiaali- ja terveysalan sähköisten palveluiden kehitystä Node.js:n päälle. Lue lisää ODA-kärkihankkeesta.
 • Tunnettujen suomalaisten yritysten räätälöityjen sisällönhallintajärjestelmien käyttöliittymäkehitystä EPiServerilla yhteistyössä Pohjoismaiden suurimman ja osaavimman EPiServer-tiimimme kanssa (tiimin hallussa 16 EPiserver CMS Developer sertifikaattia, joista 9 on uusimpaan 9-versioon).

Meillä rakennetut ohjelmistot kirjoitetaan useimmiten Javalla, Clojurella tai .NET-ympäristössä. Voit katselmoida koodiamme GitHubissa ja lukea teknologiablogiamme.

TIIMIMME ODOTUKSET

 • Olet arvioinut ja tunnet eri ohjelmistokehyksiä kuten vaikka Angular, Aurelia, React tai Vue.js
 • Ymmärrät HTML5:n roolin modernien web appien kehityksessä sekä tunnet verkkoselaimen perustoiminnan ajoympäristönä
 • Olet laatutietoinen
 • Kokemuksesi kautta osaat löytää suorituskykyä haittaavat pullonkaulat: osaat optimoida luomuksesi toimimaan sutjakkaasti eri päätelaitteella ja käytät hyödyksesi selainten kehitystyökaluja (DevTools)
 • Olet kiinnostunut eri ohjelmointitavoista ja käytännöistä (esim. funktionaalinen tai reaktiivinen ohjelmointi)

Solahtaaksesi mukavasti reilusta 20 asiantuntijasta muodostuvaan front end-tiimiimme olet tyyppinä rohkea ja halukas ottamaan vastuuta omista päätöksistäsi. Janoat uuden oppimista ja haluat jakaa osaamistasi myös muille. Jos olet osaamiseltasi “ihan hyvä” tasoa juniorimpi, järjestämme sinulle laajempaa mentorointia kokeneemmilta ohjelmistokehittäjiltä. Jos olet tosi hyvä, osaat testata oman koodisi ohjelmallisesti (unit testing, TDD)

Pääset osaksi rentoa ja maanläheistä porukkaa, joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

HAKUOHJEET

Jos haluat selvittää mistä on kyse, ota yhteyttä Front End -tiiminvetäjäämme Juhaan juha.hoyssa(a)solita.fi /040-7558039 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika päättyy viimeistään tiistaina 28.2.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, joissa tulet tapaamaan Juhan ja muita tiimiläisiä. Pääset todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme ohjelmistokehittäjille: Ohjelmistosuunnittelijoita digitalisaation kärkihankkeisiin.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.