helsinki

Hankejohtaja uusien palveluiden kehitykseen, Palmu

Uskotko empatian merkityksen kasvuun asiakaskokemuksien kehittämisessä? Haluaisitko työskennellä Suomen monipuolisimmassa työyhteisössä yhdessä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa?

Hankejohtajana toimit valitun asiakasorganisaatiomme monikanavaisen palvelukehityksen johtajana. Työskentelet organisaation sisältä käsin edistäen hanketta yhdessä tilaajaorganisaation avainhenkilöiden kanssa. Vastuullasi on huolehtia hankkeen tavoitteiden täyttymisestä ja uuden palveluliiketoiminnan syntymisestä. Vastaat työsi tuloksista asiakasorganisaation ylimmälle johdolle.

Tiimissäsi työskentelee esimerkiksi asiakasymmärryksen, visuaalisen suunittelun, käyttäjäkokemuksen, palveluliiketoiminnan kehittämisen, datan ja ohjelmistokehityksen kokeneita ammattilaisia Palmulta. Sinä vastaat hankkeesta, he suunnittelusta. Saat sparraustukea kokeneilta hankejohtajiltamme, kuten Hasselta tai Jussilta.

Työsi lopputulos voi näyttää vaikkapa seuraavilta Case Lähitapiola, Case F-Secure ja Case Linnanmäki. Tai se voi olla oma, vielä toteuttamaton unelmaprojektisi.

Sinulta tulisi löytyä

 • Rohkeutta haastaa asiakasorganisaatiota ja sen ylintä johtoa lempeästi mutta päättäväisesti
 • Todennettua kokemusta liiketoiminnan kasvattamisesta muutos- ja projektijohtajana
 • Kokemusta palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä palveluiden kehittämisestä
 • Sosiaalista älykkyyttä, erinomaista loogista päättelykykyä ja kiinnostusta muutosjohtamiseen

Toivomme lisäksi, että rikastat ja haastat työyhteisöämme tuomalla mukanasi jonkin meille uuden, sinulle tärkeän asian tai näkökulman.

Kysy lisää hankejohtajan työstä ja työskentelystä Hasselta tiistaisin klo 9-10 välisenä aikana puh. 050 387 0410. 

Intohimoisten suunnittelijoiden yhteisö

Liityt osaksi noin 130 kokeneen, uteliaan ja empaattisen suunnittelijan muodostamaa yhteisöä, Palmua. Suhtaudumme intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Meille on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Haluamme olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Palmu on osa Solitaa. Tutustu palmulaisten yhteisöön, ajattelutapaan ja rekrytointikriteereihimme blogissa: Näin Palmu rekrytoi.

Kiinnostuitko?

Jos suhtaudut intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla ja Palmu kiinnostaa sinua työyhteisönä, ota yhteyttä meilitse rekry@solita.fi tai Katiin 044-0673 613 / kati.kitti@solita.fi niin jutellaan lisää.

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Hakuaika tehtävään päättyy 28.10.  Huom. Etsimme parhaillaan myös palvelumuotoilijaa/pääsuunnittelijaa.

Palmu on 130 kokeneen, uteliaan ja empaattisen suunnittelijan sekä liikkeenjohdon konsultin muodostama yhteisö. Olemme osa Solitaa. Suhtaudumme intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Meille on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Haluamme olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Lue lisää: https://www.solita.fi/palmu/

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin arkisin 24h kuluessa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää