helsinki, tampere, oulu

Funktionaalisen ohjelmoinnin ammattilainen Clojure innostuksella

Olemme monessa asiassa hyviä ja Clojure-kehittämisessä erityisen hyviä. Haemme joukkoomme lisää funktionaalisesta ohjelmoinnista innostuneita kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Clojure tekee ohjelmoinnista jälleen hauskaa

Useiden asiakkaillemme rakennettujen ja tuotantoon vietyjen Clojure-projektien perustella uskomme, että funktionaalisen ohjelmoinnin osuus tulee entisestään kasvamaan tulevaisuudessa. Voit katsoa mm. Clojure-koodiamme Solitan GitHubista ja jos haluat keskustella Clojuresta lisää, tule käymään toimistolla tapaamassa Clojure-kehittäjiämme.

Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm. Continuous X is nothing, Future is real-timePimp my REPL sekä Functional interfaces and components. Vilkaise myös kokemuksemme EuroClojure 2017 tapahtumasta. Syksyllä olemme jälleen luonnollisesti mukana ClojuTRE-tapahtumassa, osallistu siis tapahtumaan solitalaisena.

Toimintatavat ja teknologia

Ei legacyn tunkkausta vaan moderneja toimintatapoja sekä teknologioita. Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan mm. JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Työ Solitalla on ennenkaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Dev_tiimimme odotukset sinulle

 • Olet päässyt toteuttamaan projekteja monipuolisesti Clojure-stackillä tai sinulla on taustaa muista kielistä ja haluat Clojure-kehittäjäksi. Tuttua ja käytännön läheistä sinulle ovat myös Continuous Integration ja Continuous Delivery
 • Olet monipuolinen full-stack kehittäjä, joka hanskaa backendin lisäksi myös fronttiteknologioita (esimerkiksi React, Vue, Aurelia)
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista, etkä karsasta niiden käyttämistä projekteissa (esim. AWS).

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

 • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi (CV, LinkedIn- tai GitHub-profiili) laittamalla viestiä osoitteeseen rekry@solita.fi tai alla olevasta painikkeesta viimeistään 15.7.2018
 • Kysy lisää devaamisestamme, projekteista ja työskentelytavoista Helsingissä Valtteri Valovirralta 040 539 9982, Tampereella Ari Ruotsalaiselta 040 705 0782 tai Oulussa Clojure kehittäjältä ja tiiminvetäjältä Jarno Väyryseltä 050 487 1467
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialan palveluiden kehittämisestä?

Solita toimii terveys- ja hyvinvointialan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhdistäjänä. Solita Health -yksikkömme auttaa asiakkaitamme palveluiden kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa paremman elämän edellytyksiä meille kaikille?

Lue lisää toimialasta ja avoimista työpaikoistamme

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää