tampere

Front-end kehittäjä Tampereen fronttitiimiin

Etsimme Tampereen toimistolle useampia Front-end-kehittäjiä. Tilaa ja työtä olisi niin uransa alkutaipaleella oleville kehittäjille, kuin kokeneemmillekin tekijöille aina liidaaviin rooleihin asti. Tällä hetkellä tarpeita on sekä visuaalisille toteuttajille, että enemmän bisneslogiikkaan keskittyville ohjelmoijille sekä monessa muussa roolissa.

Tampereen fronttitiimin jäsenet työskentelevät intohimoisesti hyvin erilaisissa projekteissa ja rooleissa. Toteutamme selainkäyttöliittymiä asiakkaidemme julkiverkon palveluihin, sisäisiin työkaluihin, analytiikan visualisointeihin tai vaikkapa Solitan omiin tukipalveluihin. Merkityksellisten projektien myötä omia kädenjälkiä pääsee näkemään asiakkaiden ydintoimintojen ja kaikkia suomalaisia koskettavien palveluiden toteutuksissa.

Projektejamme ja asiakkaitamme pääset katsomaan täältä.

Mitä solitalainen fronttityö on?

Työmme tehdään lähes poikkeuksetta tiimeissä, joissa yhteistyö esimerkiksi visuaalisen suunnittelijan tai UX-vastaavan ja yhtälailla back end -toteutuksiin painottuneempien kehittäjien välillä on arkista ja tärkeää. Fronttidevaajan rooli ei myöskään rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista – ja suotavaa – laajentaa jatkuvan kehittymisen nimissä. Tiimissä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

 • Meillä on vapaus ja vastuu vaikuttaa teknologiavalintoihin valitessamme parhaat ja mielekkäimmät työkalut asiakkaidemme tarpeiden toteututtamiseksi
 • Pääset myös vaikuttamaaan henkilökohtaisiin työvälineisiin, kuten työasemaan ja puhelimeen – täytyyhän työn olla myös sujuvaa

Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme paitsi oman projektin puitteissa, myös hyödyntäen aktiivisia osaamisyhteisöjämme. Front end -teknologioihin keskittyneen osaamisyhteisön puitteissa käydään päivittäistä keskustelua uusista tuulista, keskustellaan toteutustavoista, esitellään tekemisiä ja tutkaillaan ulkoisten koulutusten mahdollisuuksia.

Tutustulisää kehittäjiemme ajatuksiin ja käytettyihin teknologioihin Dev-blogin kautta.

Tunnistatko teknologiat?

Valitsemme projektien teknologiat aina tarpeellisuuden mukaan. Käytössämme on muun muassa alla olevia teknologioita ja menetelmiä, joten mikäli yksi tai useampi seuraavista tuntuu olevan lähellä sydäntä niin meidän olisi hyvä jutella:

 • JavaScript, React, Redux, VueJS, Node.js, Aurelia, buildityökalut, frontin automaattitestaus, selain- ja suorituskykyoptimointi, CSS (SASS/LESS/PostCSS tjsp) erilaisine paradigmoineen, HTML5, SEO, CMS-tuotteet (esim. EPiServer, Liferay), AWS/Azure, Clojure/ClojureScript.

Kaikkea ei tarvitse osata, koska muilta tiimiläisiltä ja projektien kautta tarpeellisen oppii varmasti.

Miten pääset Tampereen Front-end tiimiin

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mitkä intohimosi ovat. Kerro meille vapaamuotoisesti esimerkiksi unelmiesi työpäivästä tai projektista, jonka haluaisit toteuttaa.

 • Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi linkki viimeistään 7.3.2018 osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai alla olevan linkin kautta
 • Kysy halutessasi lisää fronttitiimin työstä ja projekteista Tampereen Front-end tiimin vetäjältä Karilta, numerosta 040 8378 323 tai kari.koivuniemi(a)solita.fi
 • Kysy solitalaisesta työyhteisöstä ja työmahdollisuuksista Dev_rekrycoach Jarkolta 044 3398 640 tai jarkko.dahlstrom(a)solita.fi
Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA