helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Front-end Software Developer

Front-end Software Developer, liity Solitan kokeneeseen kehittäjäyhteisöön ja tule mukaan merkityksellisten projektien pariin. Haemme nyt uusia työkavereita Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun.Meillä intohimosi laadukkaaseen kädenjälkeen jakavat front-end-kehittäjien lisäksi osaavat backend -toteuttajat, data-asiantuntijat, palvelumuotoilijat sekä projektipäälliköt. Työskentelette ja opitte yhdessä projektitiimeinä asiakkaan ja kehitystyön pulssia tarkasti seuraten. Arjessa kanssasi sparrailee projektitiimin lisäksi leppoisa, intohimoinen ja ammattitaitoinen front-end-yhteisömme. Front-end kehittäjän rooli ei rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista laajentaa jatkuvan kehittymisen nimissä. Yhteisössä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

Minkälaisten projektien parissa Solitalla työskennellään?

Projekteistamme osa suuntautuu yksityiselle sektorille ja osa julkiselle sektorille, joten sinullakin on mahdollisuus työskennellä erilaisissa ympäristöissä. Valitsemme projekteissa käytettävät teknologiat yhteistyössä projektitiimin ja asiakkaan kanssa. Lisäksi meille on tärkeää, että projektimme ovat merkityksellisiä niin kehittäjälle kuin myös loppukäyttäjälle.

Muutama esimerkki projekteistamme

Lisää projektejamme ja asiakkaitamme löydät täältä.

Mitä arvostamme Front-end Software Developer-roolissa?

Rooliin sopii henkilö, joka osaa ottaa työnsä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille – osaat siis jopa kyseenalaistaa menetelmiä. Ei tarvitse olla rokkistara, mutta tiettyä intohimoa ja ylpeyttä tekemiseen on oltava.

Teknologiakenttämme on laaja ja suosimme luonnollisesti tuoreita ja käytettävyydeltään parhaita teknologioita. Uskomme, että kokeneena kehittäjänä sinulla on hyvä pohja front-end kehittämisessä ja siksi myös pystyt helposti ottamaan haltuun uutta. Meillä pääset myös kehittämään osaamistasi.

Voit tutustua käyttämiimme teknologioihin ohjelmistokehittäjiemme omasta blogista dev.solita.fi tai Development Teknologiakartoituksesta. Voit seurata myös tech-aiheitamme Twitterissä: @SolitaTech.

Miten pääset Solitalle Front-end Developeriksi?

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mitkä intohimosi ovat. Lähetä meille vapaamuotoinen viesti ja jutellaan lisää.
  • Lähetä CV:si, LinkedIn-profiilisi tai GitHub linkki alla olevan linkin kautta
  • Kysy halutessasi lisää fronttiyhteisön työstä ja projekteista Topi Laitiselta / 044 339 8650 tai  Kari Koivuniemeltä / 040 837 8323
  • Voit kysyä myös työskentelystä Solitalla ja kulttuuristamme Jarkolta / 044 339 8640 tai jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista