helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Front-end Software Developer

Front-end Software Developer, liity Solitan kokeneeseen kehittäjäyhteisöön ja tule mukaan merkityksellisten projektien pariin. Haemme nyt uusia työkavereita Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun. Meillä intohimosi laadukkaaseen kädenjälkeen jakavat front-end-kehittäjien lisäksi osaavat backend -toteuttajat, data-asiantuntijat, palvelumuotoilijat sekä projektipäälliköt. Arjessa kanssasi sparrailee projektitiimin lisäksi leppoisa, intohimoinen ja ammattitaitoinen front-end-yhteisömme.

Front-end kehittäjän rooli ei rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista laajentaa. Yhteisössä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

Minkälaisten projektien parissa Solitalla työskennellään?

Projektikokonaisuuksien kirjo on laaja, joten sinullakin on mahdollisuus työskennellä erilaisissa ympäristöissä. Valitsemme projekteissa käytettävät teknologiat yhteistyössä projektitiimin ja asiakkaan kanssa. Lisäksi meille on tärkeää, että projektimme ovat merkityksellisiä niin kehittäjälle kuin myös loppukäyttäjälle.

Muutama esimerkki projekteistamme

Lisää projektejamme ja asiakkaitamme löydät täältä.

Sopisitko sinä Front-end Software Developer-rooliin?

  • Tehtävään sopii henkilö, joka osaa ottaa työnsä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille – osaat siis jopa kyseenalaistaa menetelmiä
  • Front-end kehittäjänä sinulla on jo kokemusta hankittuna ja siksi myös pystyt helposti ottamaan haltuun myös uutta. Ovatko esim. React ja Vue tuttuja?
  • Olet tottunut pilvipalvelujen käyttämiseen projekteissa ja olet päässyt työskentelemään esimerkiksi AWS:n, Azuren tai GCP:n kanssa

Voit tutustua käyttämiimme teknologioihin ohjelmistokehittäjiemme omasta blogista dev.solita.fi tai Development Teknologiakartoituksesta. Voit seurata myös tech-aiheitamme Twitterissä: @SolitaTech.

Miten pääset Solitalle Front-end Developeriksi?

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mistä sinä innostut. Lähetä meille vapaamuotoinen viesti ja jutellaan lisää.
  • Lähetä CV:si, LinkedIn-profiilisi tai GitHub linkki alla olevan painikkeen kautta
  • Kysy halutessasi lisää fronttiyhteisön työstä ja projekteista Topi Laitiselta / 044 339 8650, topi.laitinen@solita.fi tai Kari Koivuniemeltä / 040 837 8323, kari.koivuniemi@solita.fi
  • Voit kysyä myös työskentelystä Solitalla ja kulttuuristamme Mirkalta / 040 725 8194, mirka.saarinen-tansey@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä