helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Front-end Software Developer

Front-end Software Developer, liity Solitan kokeneeseen kehittäjäyhteisöön ja tule mukaan merkityksellisten projektien pariin. Haemme nyt uusia työkavereita Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun. Meillä intohimosi laadukkaaseen kädenjälkeen jakavat front-end-kehittäjien lisäksi osaavat backend -toteuttajat, data-asiantuntijat, palvelumuotoilijat sekä projektipäälliköt. Arjessa kanssasi sparrailee projektitiimin lisäksi leppoisa, intohimoinen ja ammattitaitoinen front-end-yhteisömme.

Front-end kehittäjän rooli ei rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista laajentaa. Yhteisössä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

Minkälaisten projektien parissa Solitalla työskennellään?

Projektikokonaisuuksien kirjo on laaja, joten sinullakin on mahdollisuus työskennellä erilaisissa ympäristöissä. Valitsemme projekteissa käytettävät teknologiat yhteistyössä projektitiimin ja asiakkaan kanssa. Lisäksi meille on tärkeää, että projektimme ovat merkityksellisiä niin kehittäjälle kuin myös loppukäyttäjälle.

Muutama esimerkki projekteistamme

Lisää projektejamme ja asiakkaitamme löydät täältä.

Sopisitko sinä Front-end Software Developer-rooliin?

  • Tehtävään sopii henkilö, joka osaa ottaa työnsä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille – osaat siis jopa kyseenalaistaa menetelmiä
  • Front-end kehittäjänä sinulla on jo kokemusta hankittuna ja siksi myös pystyt helposti ottamaan haltuun myös uutta. Ovatko esim. React ja Vue tuttuja?
  • Olet tottunut pilvipalvelujen käyttämiseen projekteissa ja olet päässyt työskentelemään esimerkiksi AWS:n, Azuren tai GCP:n kanssa

Voit tutustua käyttämiimme teknologioihin ohjelmistokehittäjiemme omasta blogista dev.solita.fi tai Development Teknologiakartoituksesta. Voit seurata myös tech-aiheitamme Twitterissä: @SolitaTech.

Miten pääset Solitalle Front-end Developeriksi?

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mistä sinä innostut. Lähetä meille vapaamuotoinen viesti ja jutellaan lisää.
  • Lähetä CV:si, LinkedIn-profiilisi tai GitHub linkki alla olevan painikkeen kautta
  • Kysy halutessasi lisää fronttiyhteisön työstä ja projekteista Kari Koivuniemeltä / 040 837 8323, kari.koivuniemi@solita.fi
  • Voit kysyä myös työskentelystä Solitalla ja kulttuuristamme Jarkolta / 044 339 8640, jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Kysy meiltä