helsinki, tampere, lahti

Front-end Software Developer – Helsinki, Lahti, Tampere

Front-end Software Designer, liity Solitan kokeneeseen kehittäjäyhteisöön. Voit työskennellä joko Helsingissä, Lahdessa tai Tampereella. Olisitko sinä seuraava solitalainen front-end kehittäjä? Hae mukaan yhteisöömme, mielenkiintoisten projektien pariin.

Meillä intohimosi laadukkaaseen kädenjälkeen jakavat front-end-tiimiläisten lisäksi osaavat backend -toteuttajat, data-asiantuntijat, palvelumuotoilijat sekä projektipäälliköt. Työskentelette ja opitte yhdessä tiimeinä asiakkaan ja kehitystyön pulssia tarkasti seuraten. Arjessa kanssasi sparrailee projektitiimin lisäksi leppoisa, intohimoinen ja ammattitaitoinen front-end-tiimimme. Front-end kehittäjän rooli ei myöskään rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista laajentaa jatkuvan kehittymisen nimissä. Tiimissä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

Mitä arvostamme Front-end Software Designer-roolissa?

Tiimiin sopiva kehittäjä on sellainen, joka osaa ottaa työnsä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille – osaat siis jopa kyseenalaistaa menetelmiä. Ei tarvitse olla rokkistara, mutta tiettyä intohimoa ja ylpeyttä tekemiseen on oltava. Muutoin saat olla Solitalla täysin oma itsesi.

Teknologiakenttämme on laaja ja suosimme luonnollisesti tuoreita ja käytettävyydeltään parhaita teknologioita. Uskomme, että kokeneena kehittäjänä sinulla on hyvä pohja front-end kehittämisessä ja siksi myös pystyt helposti ottamaan haltuun uutta. Meillä pääset kehittämään myös osaamistasi.

Voit tutustua käyttämiimme teknologioihin esimerkiksi ohjelmistokehittäjiemme omasta blogista dev.solita.fi.

Miten pääset Solitan Front-end tiimiin?

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mitkä intohimosi ovat. Kerro meille vapaamuotoisesti esimerkiksi unelmiesi työpäivästä tai projektista, jonka haluaisit toteuttaa. Avaa meille myös osaamistasi ja sitä, mitä haluaisit tulevaisuudessa oppia.

 • Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi (tai GitHubisi linkki) alla olevan linkin kautta
 • Kysy halutessasi lisää fronttitiimin työstä ja projekteista Joonas Juujärveltä / 0400 743 636 tai  Kari Koivuniemeltä / 040 837 8323
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista