helsinki, tampere, oulu, lahti

Front-end kehittäjä vankalla kokemuksella ja näkemyksellä

Etsimme front-end kehittäjiä kokeneeseen kehittäjäyhteisöömme. Voit työskennellä joko Helsingissä, Lahdessa, Tampereella tai Oulussa. Olisitko sinä seuraava solitalainen front-end kehittäjä? Hae mukaan yhteisöömme, mielenkiintoisten projektien pariin.

Meillä intohimosi laadukkaaseen käden jälkeen jakavat front-end-tiimiläisten lisäksi osaavat backend -toteuttajat, data-asiantuntijat, palvelumuotoilijat sekä projektipäälliköt. Työskentelette ja opitte yhdessä tiimeinä asiakkaan ja kehitystyön pulssia tarkasti seuraten. Arjessa kanssasi sparrailee projektitiimin lisäksi leppoisa, intohimoinen ja ammattitaitoinen front-end-tiimimme. Front-end kehittäjän rooli ei myöskään rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista laajentaa jatkuvan kehittymisen nimissä. Tiimissä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

Minkälaista front-end kehittäjää etsimme?

Tiimiin sopiva tyyppi on sellainen, joka osaa ottaa työnsä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille – osaat siis jopa kyseenalaistaa menetelmiä. Ei tarvitse olla rokkistara, mutta tiettyä intohimoa ja ylpeyttä tekemiseen on oltava. Muutoin saat olla Solitalla täysin oma itsesi.

Teknologiakenttämme on laaja ja suosimme luonnollisesti tuoreita ja käytettävyydeltään parhaita teknologioita. Uskomme, että kokeneena kehittäjänä sinulla on hyvä pohja front-end kehittämisessä ja siksi myös pystyt helposti ottamaan haltuun uutta. Meillä pääset kehittämään myös osaamistasi.

Voit tutustua käyttämiimme teknologioihin esimerkiksi ohjelmistokehittäjiemme omasta blogista dev.solita.fi.

Miten pääset Solitan Front-end tiimiin?

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mitkä intohimosi ovat. Kerro meille vapaamuotoisesti esimerkiksi unelmiesi työpäivästä tai projektista, jonka haluaisit toteuttaa. Avaa meille myös osaamistasi ja sitä, mitä haluaisit tulevaisuudessa oppia.

 • Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi (tai GitHubisi linkki) osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai alla olevan linkin kautta
 • Kysy halutessasi lisää fronttitiimin työstä ja projekteista Joonas Juujärveltä / 0400 743 636 tai  Kari Koivuniemeltä / 040 837 8323
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää