tampere

Front-end Developer KUPLA projektiin

Kuvassa on Solitan Tampereen toimistolla istuva KUPLAn tiimi, joka tuotoksellaan helpotti veturinkuljettajien työtä, siirtämällä paperitulosteet digitaaliseen muotoon. Haussa nyt Front-end taitoinen tiimikaveri.

Vielä joskus oli aika, kun veturinkuljettajat saivat ennen vuoroaan paperitulosteen, josta he pystyivät tarkistamaan vuoroaan koskevat mahdolliset muutokset, ratatyöt ja muut vuoroon liittyvät asiat. Paperitulosteet merkittävässä yhteiskunnallisessa toiminnossa ovat riskialttiita. Toteutimmekin Liikennevirastolle, junankuljettajien käyttöön, täysin uudenlaisen päätelaitteen sovelluksen. Paperi jäi historiaan.

Sovellus tunnetaan nimellä KUPLA ja se tuli tuotantoon vuonna 2015. Sovellus kertoo itse sijainnin lisäksi junan aikataulun ja reittiin liittyvät poikkeukset kuten ratatöistä johtuvat nopeusrajoitukset. Jokaisesta junasta siis löytyy tablettitietokone, josta kuljettaja seuraa junan reittiin liittyviä tietoja. KUPLA on osa suurta rataliikenteen projektiperhettä.

KUPLAn tiimi istuu Tampereella ja etsii porukkaansa fronttitaitoista työkaveria

Tämä fronttitiimi kuvaili, että heidän tiimissä on rento asenne ja tunnelma. Työtä tehdään todella tarkasti ja usein koodi lähteekin vielä kaverin katselmoitavaksi, jotta jälki on timanttista. Tiimissä maltetaan siis keskittyä laatuun. Tiimissä tunnelma on avoin ja kaikki asiat tuodaan esille, jotta toiminta kehittyy.

Projektia on tehty jo hyvä tovi, mutta tekeminen tai tekki eivät ole jämähtäneet. Tämä tiimi kehittää jatkuvasti toimintamallejaan ja itseään. Projektin teknologioita uudistetaan jatkuvasti tarpeen mukaan, joten legacya ei tarvitse tehdä.

Tunnistatko itsesi KUPLAn front-end kehittäjänä?

Tiimiin sopiva tyyppi on sellainen, joka osaa ottaa työnsä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille – osaat siis jopa kyseenalaistaa menetelmiä. Ei tarvitse olla rokkistara, mutta tiettyä intohimoa ja ylpeyttä tekemiseen on oltava. Eli hyvin solitalaisen arvomaailman mukaista tyyppiä etsitään. Tiimissä jokainen tekee työtään omaan tahtiin ja toisiaan auttaen. Myös tehdessä oppii. Alussa saattaa olla tunne, että ei osaa vielä kaikkea, mutta ei hätää; tässä tiimissä apu on vieressä ja oleellista onkin päästä oppimaan muiden tuella. Solitalla onkin aina ollut vahva auttamisen kulttuuri.

Mitä osaamista me haemme

Projektissa tehdään reaaliaikaista web-sovellusta modernin JS-kehityksen keinoin. Teknologiana on hyvin funktionaalista JavaScriptiä ja mukana aina tilanteeseen soveltuva kirjasto.

 • Olet tehnyt visualisointia vektorigrafiikkaa käyttäen ja hallussasi on myös HTML, CSS ja JavaScript
 • Toivomme sinulta kiinnostusta mm. UX-interaktiosuunnittelusta ja käyttöliittymäsuunnittelusta
 • Sinulla on kokemusta moderneista JavaScript UI kirjastoista ja muista kirjastoista. Esimerkkejä käytetyistä kirjastoista on mm. React, Inferno, Flyd, Ramda ja D3.
 • Tuttua sinulle on myös automaattinen testaus ja yksikkötestien kirjoittaminen

Kiinnostuitko?

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta alan ammattilaiseksi

Tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden tähdille mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittymään ja kasvamaan meillä monipuolisiin tehtäviin.

Syksyn haku on nyt päättynyt!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?