helsinki

DW-konsultti

Tiedosta on tullut kriittinen osa yritysten ydinliiketoimintaa. Uskomme vahvasti, että päätöksenteko on siirtynyt sinne, missä päätöksentekoon tarvittava tieto on. Autamme asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaansa ja parhaimmillaan löytämään jotain uutta. Rekrytoimme nyt porukkamme DW-konsultteja Helsinkiin.

DW-konsulttina toimit asiakkaidemme luotettuna matkaoppaana merkittävissä tiedolla johtamisen projekteissa. Parasta tässä tehtävässä ovat asiakkaalle liiketoiminnallista lisäarvoa tuottavien ratkaisujen tekeminen ja asiakkaan palveleminen, teknisten ja liiketoiminnan ongelmien ratkaiseminen sekä uusien menetelmien ja teknologioiden oppiminen. Suunnittelet ja toteutat tiimin kanssa tietovarastoratkaisuja, tietomallinnusta sekä ETL-automatisointia.

Kokemuksesi ja näkemyksesi auttaa sinua ottamaan haltuun nopeasti asiakkaalla käytössä olevat työkalut ja menetelmät sekä tutustumaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Analytiikan porukassamme työskentelee yli 100 kovaa ammattilaista asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä. Työskentelet yhdessä tiimin kanssa asiakkaiden tiloissa ja meidän toimistolla Helsingin Töölönlahdella.

ARVOSTAMME OSAAMISESSASI SEURAAVIA ASIOISTA

 • Sinulla on reippaasti kokemusta tietovarastoinnista sekä raportoinnista
 • Omaat osaamista ETL- ja tietokantamallinnuksesta (esim. DV2.0) sekä kokemusta jostain tunnetusta relaatiotietokanta-alustasta (Microsoft SQL Server, Oracle, PostgreSQL)
 • ETL-työkaluista (Informatica, MS SSIS, Talend) tunnet jonkin kuin omat taskut
 • Konsultointiosaamista; ymmärrät, miten tietoa voidaan käyttää liiketoiminnan edistämiseen
 • Sinulta löytyy rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Meitä ei myöskään haittaa, mikäli sinulta löytyy osaamista ETL-automatisoinnista, ohjelmoinnista (esim. R, Python, JAVA) Master Datan hallinnasta, Data Governancesta, pilvipalveluista (AWS, Azure, Google), tietoturvasta tai ohjelmatuotannon menetelmistä (SAFe, Scrum, Kanban). Näitä voit myös halutessasi oppia meillä lisää!

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Suhtaudumme myös työhömme intohimolla ja tämä näkyy niin hyvänä yhteishenkenä kuin työmme tuloksissa. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin kuten hackathoneihin, joissa tiimimme ketterä toimintatapa näkyy parhaimmillaan. Lue tiimimme arjesta Tiimiesittelyssä Agile Data: legoleikkejä ja datan louhintaa. Tai lue blogistamme Tuomaksen näkemys, miten datasi kertoo sinulle mitä kehittää ja Jonnen yhteenveto datan hyödyntämisestä asiakaskokemuksessa.

LIITY NYT TIEDOLLA JOHTAMISEN PORUKKAAN

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Tule osaksi Suomen kovinta tiedolla johtamisen ammattilaisten yhteisöä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 17.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne osoitteessa janne.nikkola@solita.fi ja keskiviikkoisin klo 10.-11.00 puhelimitse +358 50 438 1612 tai Ville osoitteesta ville.paivinen@solita.fi ja keskiviikkoisin klo 10.-11.00 puhelimitse +358 44 339 8642.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla. Pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun sekä todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi. Tutustu myös arkeemme videolta ta Facebookissa.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?