helsinki, tampere, oulu

.NET Developers

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Digitalisoituva maailma tarvitsee lisää käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita. Vahvistamme ylivertaista Microsoft-tiimiämme rekrytoimalla uusia .NET Developereita Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

.NET Developerina rakennat tunnetuille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme parhaita verkkopalveluita moderneja työkaluja teknologioita hyödyntäen. Verkkopalveluita ovat mm. verkkokaupat sekä tuotetietoon ja dokumentin hallintaan liittyvät palvelut. Voit soveltaa osaamistasi omien halujesi mukaan. Uteliaisuus, uuden oppiminen sekä itseohjautuvuus ovat avainasemassa.

Liityt osaksi yli 25 kokeneen ammattilaisen Microsoft-kehitykseen keskittynyttä tiimiä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssäoppien toinen toiseltamme sekä tarvittavin lisäkoulutuksin. Kannustamme tiimiläisiä sekä jakamaan osaamistaan Solitan sisällä ja ulkona kuin halutessaan todentamaan osaamistaan sertifikaattitestauksin. Lue lisää ylivertaisesta Microsoft-tiimistä blogistamme.

Tiimissämme jokaisella on vahva web-osaaminen yhdistettynä erikoistumisosaamisalueisiin kuten tietoturva, web-autentikaatiot, tietokannat, continuous integration, testaus, front-end tai pilvipalvelut (mm. Azure). Voit laajentaa osaamistasi myös esimerkiksi analytiikkaan, integraatioihin, verkkokauppoihin tai tuotetiedon hallintaan. Lue blogistamme asiantuntijoidemme kokemuksia ja näkemyksiä mm. Measuring Episerver Site PerformanceInstalling Server Environment with Poweshell, Automatic Updates to your Windows Desktop Application ja Achieving Azure Certification.

Tiimimme odotuksemme sinulle

 • hanskaat C# ohjelmoinnin
 • tunnet ASP.NET MVC, Web API ja LINQ:n kuin omat taskusi
 • sovellusarkkitehtuurin suunnittelu on sinulle tuttua
 • tähtäät aina mahdollisimman selkeän ja luettavan koodin tuottamiseen
 • haluat toimia asiakasta lähellä ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita sekä loppukäyttäjiä

Arvostamme laajaa kokemustasi verkkopalveluiden rakentamisesta sekä syvempää erityisosaamista vaikkapa tuotetiedon hallinnasta (PIM), pilvipalveluista (mm. Azure)  tai front-end osaamisesta.

Kysy lisätietoja tehtävistä Tomi-Jukka Panttilalta 040-356 1445 tai tomi-jukka.panttila(a)solita.fi.

HYVÄ TYÖPAIKKA SYNTYY TERVEESTÄ KULTTUURISTA

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista tai katso miltä koodariemme Arton ja Tonin arki näyttää Helsingin toimistollamme.

Meillä rakennetut ohjelmistot kirjoitetaan useimmiten Javalla, Clojurella tai .NET-ympäristössä. Voit katselmoida koodiamme GitHubissa ja lukea teknologiablogiamme. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

KIINNOSTUITKO?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä rekrytointiimme alla olevalla lomakkeella tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika päättyy viimeistään perjantaina 31.3. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Haastatteluissa pääset tapaamaan tulevia kollegoitasi ennen tärkeää päätöstäsi.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.