helsinki, tampere, oulu

DevSec Developer

Rakennamme suomalaisten rakastamia palveluita sekä odotukset ylittäviä asiakaskokemuksia. DevSec Developer – liity nyt taisteluun turvallisemman softan puolesta ja värväydy mukaan Solitan kyberturvallisuuden erikoisjoukkoihin! Meillä on osaamista aina assemblerista moderniin Java-softan murtamiseen asti, ja nyt etsimme uutta ohjelmistokehitykseen- ja tietoturvaan suuntautuneita osaajia joukkoomme.

Nautit ennen kaikkea kauniin koodin kirjoittamisesta vaikkapa Javalla, Clojurella, C#:lla, Scalalla tai Kotlinilla. Ennen aamukahvia dockeroit fullstack ympäristösi samalla kun optimoit kantaindeksisi vapaalla kädellä. Käyttökokemuksen tekniset vaatimukset ovat sinulla hyvin hallussa samoin tietoturvaan liittyvät asiat. Turvallisen softan tekeminen on meille tärkeää, koska varmistamme sen avulla asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Tämä edellyttää meiltä tietoturvaosaamista jo ohjelmistokehitysprojektin alussa, sillä tietoturvaa ei voi rakentaa jälkikäteen. Sinun tehtävänäsi onkin toimia yhdessä projektinjohdon kanssa asiakkaidemme matkaoppaana.

Ympärillesi saat yli 400 ohjelmistokehittäjän yhteisön Suomessa ja ulkomailla (Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tukholmassa, Tallinnassa  ja Singaporessa), joka auttaa sinua selviämään arjen haasteista. Pääset osaksi kyberturvallisuuden osaamisyhteisöämme, jossa muut tietoturva- ja hakkerointiosaamisella varustetut kehittäjät jakavat ja kehittävät osaamistaan. Kyberturvallisuuden erikoisjoukkomme olivat mukana löytämässä juuri CVE:n kesällä 2016. Tutustu ohjelmistokehittäjiemme ajatuksiin omasta työstään Solita Developer Manifeston kautta tai lukemalla tarkemmin dev.solita.fi-blogia, jossa mm. kerrotaan mitä on devsec. 

Meillä pärjäät hyvin, jos sinulta löytyy

 • intohimoa kauniin koodin kirjoittamiseen esim. Javalla, Clojurella tai Scalalla
 • rohkeutta kyseenalaistaa asioita ja pyrkiä jatkuvaan kehittymiseen
 • välittämistä omasta työstäsi, tiimikavereistasi sekä asiakkaistamme
 • rentoutta olla oma itsesi

Lisäksi arvostamme laajaa osaamista ohjelmointikehityksestä, tietämystä ja ymmärrystä OWASP Top 10 sisällöstä sekä exploiteista ja penetraatiotestaamisesta, mielenkiintoa ja intoa löytää tietoturva-aukkoja ja rikkoa turvattomia sovelluksia. Lisäksi arvostamme työkalujen tuntemusta mm. nmap, Kali Linux, Burp proxy, sqlmap ja muista mahdollisista hakkerin perustyökaluista. Etsimämme henkilö osaa toimia osana ohjelmistokehitystiimiä ja käsitellä tietoturvaa niin oman tiiminsä, asiakkaan kuin tietoturva-asiantuntijoidenkin kanssa. Osaamisesi voi olla painottunut ohjelmistokehitykseen tai tietoturvaan – löydämme kyllä sinulle sopivia työtehtäviä!

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Me solitaheimolaiset suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Saat meillä vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet. Uskomme, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä ja hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla työaikaa käytettäväksi omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen, hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Voit valita uuden työpisteesi alkuun joko Helsingin Töölönlahdelta, Tampereen Tulli Business Parkista tai Oulun Rotuaarilta. Tarjoamme jatkossa myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia kasvavilla Tukholman ja Tallinnan toimistoillamme.

Kiinnostuitko DevSev Developer paikasta?

Arvostamme osaamistasi, mutta meitä sinä kiinnostat myös ihmisenä. Siksi haluamme osaamisesi lisäksi kuulla kuka sinä olet ja mitkä ovat sinun toiveesi tulevaisuuden suhteen.

 • Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi osoitteeseen rekry@solita.fi tai alla olevasta napista hakulomakkeella Toivomme että osoitat meille myös tietoturvaosaamisesi jotenkin hakemuksen yhteydessä, se voi olla esimerkiksi Bugcrowdin tai HackerOnen kautta, mutta muukin tapaa kelpaa.
 • Keskustele dev-rekrycoachimme Jarkon kanssa 044-3398 640, jarkko.dahlstrom@solita.fi

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää