turku

Devaajasta Data Developeriksi


Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkään teknologian palvelemaan parempaa elämää. Etsimme nyt Turkuun ammattitaitoisia, näkemyksellisiä ja vaikuttamishaluisia ohjelmistokehityksen ammattilaisia rakentamaan uusia datapalveluita ja teknologiaratkaisuja uudistamaan yrityksiä ja yhteiskuntaa! 

Data Developerina rakennnat kanssamme älykkäitä järjestelmiä, moderneja informaation hallinnan ratkaisuja sekä palveluita sekä näitä tukevaa analytiikkaa. Sinun roolisi kuuluu siis teknisten ratkaisujen suunnittelu ja toteutus, jotka koostuvat datamalleista, dataintegraatioista, tietovarastoinnista ja pilvipohjaisista dataputkista. Toivomme, että tuot ohjelmistokehitysosaamisesi osaksi meidän Data-yhteisöämmeMeillä on yli 185 dataosaajaa ja osaamisporfoliostamme löytyy monenlaisia dataan liittyviä spesialiteetteja lähes kaikilla teknologioilla.

Meidän projektitiimeillä on vastuu ja vapaus projektien toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti Data Developerimme työskentelemme esimerkiksi seuraavien teknologioiden parissa dataprojekteissamme: Python, Java, Scala, Clojure, AWS (esim. S3, EC2, SQS, Kinesis, Redshift, RDS, CloudFormation, VPC) ja Azure. Haluat automatisoida pilvi-infrastruktuurin pystyttämisen (esim. CloudFormationia, Terraformia tai Ansiblea käyttäen) ja rakentaa dataputkille myös CI/CD-putken, jolla muutokset on helppo viedä versionhallinnasta tuotantoympäristöön muutamalla napin painalluksella.

Lue tulevan kollegasi Joeelin ajatuksia AWS re:Invent 2017 workshops and hackathons -blogista. Tutustu myös dataporukan miettisiin blogistamme. Tsekkaa lisäksi dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Solitan Data Developerin teknologiastack

Odotamme sinulta osaamista etenkin ohjelmistokehityksestä. Tunnet ketterän kehityksen periaatteet, osaat dokumentoida omat tekemisesi ja suunnitella koodisi helposti testattavaksi:

 • Omaat laajan kokemuksen eri teknologioista ja sinulla on valmius ottaa uusia haltuun, koska teknologiat vaihtelevat meillä eri projekteissa
 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta yhdestä tai useammasta ohjelmointikielestä (esim. Java, Scala tai Python)
 • SQL and NoSQL ovat sinulle tuttuja.  Useamman eri tietokannan tuntemuksesta on sinulle plussaa.
 • Teet meidät iloiseksi, mikäli hallitset mahdollisesti pilvipalveluarkkitehtuurin ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure) tarjoamaa kattavasti

Esimerkkejä data/AI/analytiikka projekteistamme

 • Tsekkaa Amer Sportsille rakentamamme ainutlaatuinen data-alusta, jossa suunniteltiin ja toteutettiin asiakas- ja myyntidataa yhdistävä alusta. Teknologioina  käytettiin Microsoft PowerBI ja Azure-pilviteknologioita. Lopputuloksena data-alustan tuottamien ennusteiden avulla tuotanto ja logistiikkaketju pystytään optimoida vastaamaan kysyntää noin 90 % tarkkuudella, mikä tuo vuositasolla jopa kymmenien miljoonien eurojen hyödyt materiaalisäästöissä.
 • Rakensimme DNA:lle huippuluokan tekoälyn Data Science –lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Data-alustan avulla siirryttiin yhteen yhtenäiseen data-alustaan. Unelmien data-alusta voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian.
 • Teimme Sanomalle Big Data ja analytiikka -ratkaisun, joka kerää, käsittelee ja analysoi eri verkkopalveluissa miljoonien kävijöiden synnyttämää dataa yhtenäisellä tavalla tuoden sen reaaliaikaisesti saataville. Tämän projektin avulla tietomassasta voidaan nyt jalostaa oikeaa polttoainetta palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tueksi.

Kiinnostuitko Data Developer paikasta? Näin alkaa matkasi Solitalle

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Voit lähettää meille hakemuksen viimeistään mennessä sähköpostilla rekry@solita.fi.

 • Kysy lisää projekteistamme ja työskentelytavoistamme Turussa Mikael Ojalalta 050 919 3535 tai mikael.ojala@solita.fi
 • Kysy lisää työskentelystä Solitalla Joel Kinnuselta 050 506 0096 tai jolle@solita.fi

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset myös todentamaan osaamisesi pienen harjoitustyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista