helsinki, tampere, oulu

Dell Boomi Developers

Datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja ihmisten arjen helpottamisessa on arkipäiväistynyt. Jokaisen dataa hyödyntävän ratkaisun edellytyksenä on saada oikea data hyödynnettäväksi oikeassa muodossa oikeassa paikassa. Käytännössä tämä edellyttää toimivia integraatioita. Haemme osaajia rakentamaan asiakkaidemme integraatioratkaisuja Dell Boomi -teknologialla. Tekemistä löytyy niin tulevaisuuden lupauksille, kuin kokeneille konkareillekkin Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta.

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä.  Olet mukana kehittämässä API- ja integraatioratkaisuja, joita teet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Viet asioita eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Roolissasi opit ymmärtämään niin asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset kuin datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet sekä tulkkaamaan ne toimiviksi ratkaisuiksi – mikäli nämä eivät jo ole sinulla hallussa aikaisemman työkokemuksen myötä.

Jos Dell Boomi ei ole sinulle tuttu työkalu, toimii tehtävään erinomaisena pohjana jonkun muun integraatioalustan tai low code -kehittimen tuntemus. Joka tapauksessa työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä Solitaan ja työtapoihimme. Perehdytyksen rinnalla alat kouluttautua Dell Boomi -teknologiaan omaan kokemuspohjaasi soveltuvan suunnitelman mukaan. Asiakashankkeissa tukenasi on muu tiimi ja Solitan asiantuntijat. Kehittymishalujesi ja soveltuvuutesi mukaan lopullinen roolisi voi painottua asiakasrajapinnan konsultointityyppiseksi asiantuntijaksi tai Dell Boomi -tuotteen suvereenisti hallitsevaksi huippukehittäjäksi.

Oma integraatioihin keskittynyt tiimi

Meillä liityt osaksi mukavaa, 40 integraatioammattilaisesta koostuvaa tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla. Tutustu tiimiimme katsomalla videoklippi integraatio-osaajien arjesta tai lukemalla aktiivista asiantuntijablogiamme.

Työskentelemme joko omissa tiloissamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa, Oulun keskustassa tai asiakkaamme tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä osana isompaa tiimiä.

Pärjäät meillä hyvin jos

 • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
 • Innostut työskentelystä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • Haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista

Lisäksi Dell Boomi -asiantuntijana sinulle on hyödyksi

 • Kehittäjäkokemus integraatioalustoista tai low code -kehittimistä
 • Ymmärrys ohjelmistokehityksen työtavoista ja työkaluista
 • Osaaminen yleisistä liiketoimintajärjestelmistä ja rajapintateknologioista
 • Kokemus tietokantakyselyistä ja skriptaamisesta

Kysy lisätietoja tehtävästä Liisalta osoitteesta liisa.hiltunen(a)solita.fi tai puhelimitse 040 729 6141. Lue myös Markuksen blogi Näin minusta tuli integraatioasiantuntija.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavat edut työhön ja vapaa-ajalle.

Olisitko sinä uusi tiiminjäsenemme?

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai alla olevan painikkeen kautta 26.4. mennessä.

Lue myös vinkit hyvän työhakemuksen tekoon. Aloitamme kaksivaiheiset haastattelut jo hakuajalla. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Solita Akatemia

Haku kevään akatemiaan on päättynyt!

Lue lisää

Kysy rekrytoinnista