helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data Visualization (BI) Consultant

Oletko kokenut datan visualisoinnin ja business intelligencen osaaja, ja haluat edelleen kehittää omaa osaamistasi ja työskennellä vaihtelevissa asiakasprojekteissa? Me Solitalla etsimme nyt uutta osaajaa Data Visualization -tiimiimme. Tukikohtanasi voi toimia Helsingin, Tampereen, Lahden, Turun tai Oulun toimistomme.

Me Solitalla toteutamme asiakkaillemme datan visualisoinnin projekteja hyödyntämällä kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivia moderneja työkaluja, esimerkiksi Power BI:tä ja Tableauta. Data Visualization -konsulttimme työskentelevät projektista riippuen asiantuntijoina niin määrittely- ja käyttöönottoprojekteissa kuin myös esimerkiksi kouluttamassa asiakkaitamme nykyisten järjestelmien käytössä ja hyödyntämisessä. Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä reilu 10 kokenutta konsulttia, joita yhdistää intohimo datan hyödyntämiseen sekä jatkuvaan uuden oppimiseen. Kannustamme mm. uusien työkalujen haltuunottoon, ja työkaverit tarjoavat tähän myös mielellään tukea. Meillä työskentelee yhteensä jo yli 200 dataan erikoistunutta asiantuntijaa – lue lisää data-osaamisalueestamme!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen omien kiinnostusten kohteidesi mukaisesti. Vaihtelevien asiakasprojektien lisäksi pääset Solitalla osaksi osaamisyhteisöjemme toimintaa ja saat aina käyttää tietyn osan työajastasi oman osaamisesi kehittämiseen – päätä itse, miten!

ESIMERKKEJÄ ASIAKASPROJEKTEISTAMME

 • Tsekkaa Amer Sportsille rakentamamme ainutlaatuinen data-alusta, jossa suunniteltiin ja toteutettiin asiakas- ja myyntidatan yhdistäminen. Teknologioina käytettiin Microsoft PowerBI ja Azure-pilviteknologioita. Lopputuloksena data-alustan tuottamien ennusteiden avulla tuotanto- ja logistiikkaketju pystytään optimoida vastaamaan kysyntää noin 90 % tarkkuudella, mikä tuo vuositasolla jopa kymmenien miljoonien eurojen säästöt.
 • Rakensimme DNA:lle huippuluokan tekoälyn Data Science -lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Suunnittelemamme ja toteuttamamme data-alustan avulla siirryttiin yhden yhtenäisen alustan käyttöön.

VALINTAKRITEERIMME UUDELLE TYÖKAVERILLE

 • Toivomme, että olet kokenut datan visualisoinnin ammattilainen ja olet tottunut työskentelemään visualisointityökalujen kanssa niiden eri elinkaaren vaiheissa
 • Arvostamme korkealle myös kokemusta ja ymmärrystä laajemmin tietovarastoinnista, tietokannoista ja moderneista työkaluista
 • Haluat työskennellä asiakkaiden kanssa ja saavutat asenteesi ja asiantuntemuksesi avulla heidän luottamuksensa
 • Uskallat myös haastaa ja ohjata asiakasta löytämään sekä sisällöltään että tekniseltä toteutukseltaan kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun.
 • Olet mielelläsi coachaamassa ja kouluttamassa asiakkaitamme tietotarpeiden määrittelyssä ja datan visualisoinnissa
 • Tiettyjen työkalujen valmista osaamista emme edellytä, mutta aiempi kokemus datan visualisointityökalujen parissa antaa erinomaiset edellytykset omaksua meillä käytössä olevat Power BI:n ja Tableaun, jos ne eivät ole sinulle vielä entuudestaan tuttuja

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut, ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi tai alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian!

 • Lisätietoja tehtävästä ja projekteista antaa Jenni Linna: +358 44 0601244 tai jenni.linna@solita.fi
 • Kysy lisää työskentelystä Solitalla Joel Kinnuselta: +358 50 506 0096 tai jolle@solita.fi
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista