helsinki, tampere

Data Traineeksi Solitaan? Hae Datalytics -akatemiaan

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Muuttuva maailma tarvitsee tulevaisuudessa yhä enemmän datan ja ohjelmistotekniikan yhdistävää osaamista. Varmista paikkasi tulevaisuuden kiinnostavimmalla alalla ja hae mukaan helmikuussa käynnistyvään Solitan Data Trainee eli Datalytics 101 -akatemiaan Tampereelle ja Helsinkiin. Valitsemme ohjelmaan 10 datan mahdollisuuksista innostunutta, kehittymishaluista junioria. 

Uskomme nuoriin ja heidän näkemyksiinsä muuttuvasta maailmasta. Datalytics 101 -akatemia on loistava startti urallesi tulevaisuuden data-ammattilaisena. Datalytics 101-akatemian aikana pääset tutustumaan Solitan eri analytiikan, ohjelmistotekniikan ja pilvipalveluiden merkityksellisiin asiakashankkeisiin. Saat mentoriksi Suomen parhaimmat analytiikan ammattilaiset.

Pääset tiiviin perehdytyskokonaisuuteemme jälkeen heti mukaan asiakasprojekteihimme, jo siis ensimmäisen kuukauden aikana! Asiakkaitamme ovat tunnetut kotimaiset ja kansainväliset yritykset sekä julkishallinto. Suurin osa projekteistamme ovat asiakkaidemme liiketoiminnalle elintärkeitä. Kerromme sinulle lisää projekteistamme ja asiakkaistamme työhaastatteluissa.

Datalytics 101 – akatemiassa saat

 • Kattavan Starter-perehdytyskokonaisuuden Solitaan, joka sisältää mm. sukelluksen analytiikan, ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden liiketoimintaan sekä asiakkuuksiin
 • Syväkoulutuksen dataprojekteihimme harjoitustyösprinttien tukemana
 • Kokeneen data-ammattilaisen mentoriksi ja tueksesi ensimmäiseen oikeaan asiakasprojektisi alkuun
 • Arvojemme ”rentous, rohkeus, intohimo, välittäminen” mukaisen yrityskulttuurin
 • Suomen osaavimmista data-ammattilaisista koostuvan tiimin tukemaan kehittymistäsi akatemian aikana ja sen jälkeen

Tarjoamme Datalytics 101 –akatemiaan osallistuville muuttuvissa elämäntilanteissa joustavan, vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan. Datalytics 101-akatemia sopii loistavasti myös opintoihin kuuluvan harjoittelun suorittamiseen. Lue Datalytics 101-akatemiaan osallistuneen Business Analytics Consultin Ilkan kokemuksista blogistamme: https://www.solita.fi/blogit/datalytics-101-akatemia/

Saat mielenkiintoisen työn lisäksi toiveidesi mukaiset työvälineet (mac tai pc, työsuhdepuhelin) sekä Solitan kattavan etupaketin (mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit 400e/vuosi, työmatkatukea julkisten liikennevälineiden käyttöön 300e/vuosi, lounasetu, laajennettu työterveyshuolto ja tapaturmavakuutus, hedelmät ja virvokkeet toimistolla, työsuhdeautoetu, tietoiskut ja koulutukset, sertifioinnit, rahallisesti tuettu hieronta yms.).

VALITSE YKSI TAI USEAMPI SINUA KIINNOSTAVA AIHEALUE

Voit olla joko opintojesi loppupuolella tai olet jo valmistunut esim. yliopistosta, teknillisestä korkeakoulusta tai AMK:sta. Opinnoissasi olet suuntautunut ohjelmistotekniikkaan ja/tai analytiikkaan.

Valitse seuraavista trackeista yksi tai useampi sinua kiinnostava aihealue jossa koet että sinulla on myös jo osaamista:

 • Data Science (mm. koneoppiminen, tiedonlouhinta)
 • Data Warehouse Engineering (mm. ETL, tietovarastointi, mallinnus)
 • Data & Software Development (mm. web-ohjelmointi, REST-rajapinnat)
 • Business Analytics Consulting (mm. tiedon visualisointi, Business Intelligence)
 • Platform & Application Operating (mm. Configuration management, Monitoring, Predictive maintenance)

JA TESTAA SOPIVUUTESI TIIMIIMME

 • Olet utelias, rohkea ja hahmotat nopeasti uudet asiat
 • Laatu ja maalaisjärki eivät olet sinulle toisiaan poissulkevia asioita
 • Esiinnyt mielelläsi pienen ryhmän edessä asiantuntijana vaikkapa workshopin vetäjänä
 • Toivot ympärillesi välittävistä kollegoista rakentuvaa, rentoa ja eteenpäin menevää työyhteisöä, jokarakentuu luottamukselle.

Eduksi katsomme jos olet kartuttanut osaamistasi opintojesi ohessa vaikkapa omien harraste- tai työprojektien kautta. Tietämyksesi moderneista työskentelymenetelmistä, teknologioista ja käytännöistä katsotaan eduksi.

Kysy lisätietoja Datalytics 101 –akatemiasta Anssi Tikalta puh. 050-4433789 maanantaisin klo 13-14 välisenä aikana.

HAKUOHJEET

Jos olet vakuuttunut kiinnostuksestasi napata loistava urastartti, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pikapikaa osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Otsikoi hakemuksesi “Data Trainee, [kaupunki]”. Tuo mahdollisimman paljon osaamistasi ja taitojasi esiin jo hakemuksessasi opintorekisteriotteen, työnäytteiden, portfolion tai GitHubin avullaHakuaika päättyy 22.1.

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Me olemme Solita

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.