helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data Scientist

Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Etsimme nyt Data Science -tiimiimme uusia kollegoita opastamaan asiakkaitamme eteenpäin liiketoiminnassaan datan ja algoritmiikan avulla.

Data Scientistinä toimit osana Solitan Data Science -tiimiä. Pääset tekemään Data Science -hommia yhdessä muiden osaavien DS-tiimiläisten ja solitalaisten kanssa isoille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa etsimme muunmuassa liiketoimintahyötyjä syventämällä asiakasymmärrystä ja analysoimme teollisten prosessien tuottamaa dataa.

Pääset soveltamaan koneoppimista ja optimointimenetelmiä erilaisissa projekteissa, kuten esimerkiksi huoltotarpeen tunnistamisessa etukäteen useaan eri datalähteeseen perustuen. Rakennamme myös älykkäitä palveluita, jotka helpottavat niin asiakkaidemme kuin asiakkaidemme asiakkaiden arkea. Toimit hands-on tekijänä muutamissa projekteissa kerrallaan, yhdessä solitalaisten kollegojen ja asiakkaan edustajien kanssa.

Solitan Data Science -tiimi ja teknologiat

Solitalla työskentelee yhteensä noin 40 Data Scientististä, jotka työskentelevät suomalaisissa sekä kansainvälisissä projekteissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Data Scientistimme toimivat Solitan laajuisesti eri asiakkuuksissa ja eri asiantuntijoiden kanssa. Lähimpinä kollegoina toimivat oman tiimin lisäksi yli 200 Solitan data-osaajaa, designin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia unohtamatta. DS-tiimin kollegoilta saat tukea erilaisten ja uusien ongelmien ratkaisemisessa. Data Science -tiimillä on vastuu ja vapaus projektin toteutuksesta ja teknologiavalinnoista, tietysti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Odotuksemme Data Scientistille

 • Sinulla on syvällistä osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista alueista: NLP / tekstinlouhinta, Deep Learning, vahvistusoppiminen tai konenäkö.
 • Hallitset Python-ohjelmoinnin ja ymmärrät, että ohjelmistokehitys on luonnollinen osa Data Scientistin työtä. Hyödynnämme työssämme paljon yleisimpiä koneoppimisratkaisuissa käytettyjä työkaluja.
 • Osaat toimia tietokantojen kanssa ja tunnet SQL:n ainakin perustasolla
 • Arvostamme kovasti, jos sinulla on osaamista jostain pilvialustasta (esim. AWS / Azure), erityisesti Data Science -tekemisen näkökulmasta.
 • Et kavahda osallistua myöskään datan käsittelyyn ja dataputkien rakenteluun, vaikka pääpaino roolissasi on Data Science -tekemisessä
 • Mentoroit ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muille tiimiläisille sekä solitalaisille.

Oletko sinä meidän seuraava Data Scientist?

Hae tehtävään mahdollisimman pian joko oheisen painikkeen kautta, tai lähetä meille CV:si ja/tai linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@solita.fi.

 • Kysy lisätietoja Data Scientistin työstä DS-tiimin vetäjältä Raunolta numerosta +358 44 750 4429 tai meilitse rauno.paukkeri@solita.fi.
 • Kysy lisää työskentelystä Solitalla rekrytiimin Joel Kinnuselta puhelimitse +358 50 506 0096 tai jolle@solita.fi.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia Data Science -tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset häikäisemään meidät osaamisellasi jo rekrytointiprosessin aikana harjoitustyön avulla.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista