helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data Scientist

Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Etsimmme nyt Data Science -tiimiimme uutta kollegaa opastamaan datan että algoritmiikan avulla suuria suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme liiketoiminnassaan eteenpäin.

Data Scientist -roolissa toimit osana Solitan Data Science -tiimiä. Pääset tekemään Data Science -työtä yhdessä muiden osaavien DS-tiimiläisten ja solitalaisten kanssa isoille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme. Pääosin työt ovat joko asiakasymmärryksen tai teollisten prosessisen analysoimisessa ja liiketoimintahyödyn tavoittelussa. Pääset soveltamaan koneoppimista ja optimointimenetelmiä projekteissa, kuten esimerkiksi huoltotarpeen tunnistaminen etukäteen perustuen useaan eri datalähteeseen tai toisaalta voit olla rakentamassa älykkäitä palveluita, jotka helpottavat niin asiakkaidemme kuin asiakkaidemme asiakkaiden arkea. Toimit hands-on tekijänä muutamissa projekteissa kerrallaan sekä pystyt opastamaan datan että algoritmiikan avulla suuria suomalaisia kansainvälisiä asiakkaitamme liiketoiminnassaan eteenpäin.

Solitan Data Science –tiimi ja teknologiat

Solitan DS-tiimi koostuu yhteensä 15 Data Scientististä, jotka työskentelevät suomalaisissa sekä kansainvälisissä projekteissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Tiimin monipuolinen ydinosaaminen on esimerkiksi algoritmiikassa ja datan ymmärryksessä. DS-tiimi toimii ja tukee yli koko Solitan eri asiakkuuksissa ja eri asiantuntijoiden kanssa. Tiimi hoitaa asiakkuudet ja luo uusia asiakkuuksia koneoppimissovellusten ympärille. Lähimpinä kollegoina toimivat oman tiimin lisäksi Solitan data-osaajat sekä designin ja ohjelmistokehityksen ammattilaiset. DS-tiimiltä saat tukea erilaisten ja uusien ongelmien ratkaisemisessa. DS-tiimillä vastuu ja vapaus projektin toteutuksesta ja teknologiavalinnoista yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue tulevien tiimiläistesi ajatuksia blogeistamme; esimerkiksiRaunon parhaat tärpit tekoälyskriptien rakentamiseen ja  Saulin ajatuksia, kuinka valmiit koneoppimisratkaisut sopivat data science –tekemiseen.

Odotuksemme Data Scientistille

 • Sinulla on syvällistä osaamista mieluiten yhdestä tai useammasta alueesta: NLP/ tekstinlouhinta, Deep Learning, vahvistusoppiminen tai konenäkö. Mentoroit ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muille tiimiläisille sekä solitalaisille.
 • Ymmärrät, että ohjelmistokehitys on luonnollinen osa Data Scientistin työtä. Käytämme työssämme teknologioita kuten R ja Python.
 • Otat mielelläsi vastuuta omasta työstäsi sekä toimit mielelläsi osana itseohjautuvaa tiimiä ymmärtäen samalla, että kaikkien tiimiläisten työhön kuuluu myös yhdessä luoda sekä kasvattaa data science -tekemisen ympärille asiakkuuksia
 • Osaat toimia tietokantojen kanssa, ainakin perustasolla (eli SQL tuttu)
 • Sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muitakin kohtaan

Plussaa sinulle on, mikäli sinulla on osaamista pilvipalveluarkkitehtuurista. Osaat esimerkiksi soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure / Google Cloud) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan liiketoimintatarpeet.

Kiinnostuitko Data Scientist -paikasta?

 • Meilaa meille CV/LinkedIN-profiilisi rekry@solita.fi tai alla olevan linkin kautta. Voit myös liittää mukaan esimerkiksi GitHub-profiilisi. Hakuaika tehtävään päättyy 18.11.2018.
 • Kysy lisätietoja Data Scientistin työstä Raunolta numerosta +358 44 750 4429 tai meilitse rauno.paukkeri@solita.fi.
 • Kysy lisää työskentelystä Solitalla Jenniltä numerosta +358 44 750 4441 tai meilitse jenni.kivikoski@solita.fi

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia Data Science -tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset häikäisemään meidät osaamisellasi jo rekrytointiprosessin aikana harjoitustyön avulla.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin arkisin 24h kuluessa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää