helsinki, tampere, oulu

Data Scientist

Haluaisitko siirtyä seuraajista edelläkävijöihin? Solitan datasta ja ketteryydestä innostuneiden osaajien yhteisö jatkaa rakettimaista kasvuaan ja rekrytoimme lisää timantinkovia osaajia tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Data Science ja moderni informaationhallinta vyöryy Suomeen vauhdilla, kun palveluita ja dataa viedään pilveen. Ketterän Agile Data -iskujoukkomme yli 60 timantinkovaa data-ammattilaista työskentelee asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä. Rakennamme älykkäitä järjestelmiä ja palveluita, jotka parantavat yrityksen palveluja ja liiketoimintaa. Nyt tavoitteenamme on vahventaa meidän rivejä entisestään uusilla Data Scientisteilla.

Data Scientistina tehtävänäsi on hyödyntää kehittynyttä data-analytiikkaa reaalimaailman ongelmiin. Pääset soveltamaan koneoppimista ja optimointimenetelmiä projekteissa, kuten esimerkiksi huoltotarpeen tunnistaminen etukäteen perustuen useaan eri datalähteeseen tai toisaalta voit olla rakentamassa älykkäitä palveluita, jotka ovat helpottavat niin asiakkaidemme kuin asiakkaidemme asiakkaiden arkea. Tulet työskentelemään osana moniosaajatiimiä, jossa olet mukana konseptin suunnittelusta aina tuotantovalmiin ratkaisun toteutukseen saakka yhdessä esimerkiksi arkkitehtien, kehittäjien ja palvelumuotoilijoiden kanssa.

Työskentelet joko tiimin mukana asiakkaamme tiloissa tai omalla näköalatoimistollamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla. Halutessasi työ voi viedä sinut myös seikkailuihin Suomen rajojen ulkopuolelle esimerkiksi Tukholmaan.

Tiimimme odotukset sinulle

 • kokemusta kehittyneestä data-analytiikasta, kuten koneoppimisesta, tiedonlouhinnasta ja tilastotieteestä
 • kokemusta ja aitoa kiinnostusta ohjelmointiin esimerkiksi kielillä kuten Python, R ja Scala ja sopivista käytännöistä esim. git.
 • kykyä heittäytyä rohkeasti haasteisiin ja puhua sujuvasti datan hyödyntämisen puolesta
 • relaatiotietokantojen osaamista, kaikki muu tietokantaosaaminen katsotaan plussaksi
 • halua ottaa vastuuta omasta työstä sekä toimia itseohjautuvassa tiimissä

Lisäksi katsomme eduksi pilvipalveluosaamisen (AWS, Azure) ja kokemuksen big data –teknologioista.

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimiä luotsaavalta Jonnelta puh. 044-2399711 / jonne.heikkinen(a)solita.fi tai Tuomakselta puh. 040-7688859 tuomas.melin(a)solita.fi.

Hyvä työpaikka syntyy terveestä kulttuurista

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista.

Yli 100 analytiikan huippuosaajaa kollegoina antavat sinulle perspektiiviä alan kehittymiseen Suomessa. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi. Lue blogistamme asiantuntijoidemme Jonne Heikkisen Datan keittoaika-kirjoitus ja muiden Data Scientistien ajatuksista: https://www.solita.fi/aiheet/data-science/

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Jos haluat liittyä edelläkävijöiden Agile Data-tiimiin, ota yhteyttä rekrytointiimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus joko alla olevasta linkistä tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Hakuaika tehtävään päättyy 12.4.2017.

Rekrytointiimme kuuluu yksi f2f-haastattelu ja Data Science-harjoitustehtävä. Ennen päätöstä pääset tapaamaan tulevaa esimiestäsi ja kollegoitasi.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.