helsinki, tampere, oulu

Data Engineer

Haluaisitko siirtyä seuraajista edelläkävijöihin? Meidän datasta ja ketteryydestä innostuneiden osaajien yhteisö jatkaa kasvuaan ja rekrytoimme lisää timantinkovia osaajia tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Agile Data -yksikössämme työskentelee noin 100 timantinkovaa ja supermukavaa data-ammattilaista asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä. Rakennamme ketterästi informaationhallintaa ja asiakkaidemme palveluihin ennustemalleja, jotka parantavat yrityksen palveluja ja liiketoimintaa. Lue lisää siitä, millaisia palveluita olemme rakentaneet AWS:än avulla. 

Data Engineerin roolissa sinun tehtävänäsi on kerätä, muokata ja mallintaa dataa. Rakennat erilaisia analytiikkaratkaisuja mahdollistavaa ekosysteemiä asiakkaidemme (mm. SanomaDNA) kanssa, jotka ovat jo oivaltaneet mitä kaikkea voidaan datalla saada aikaiseksi. Ymmärrät myös erilaisia arkkitehtuureja ja nautit siitä, että asiakas pystyy tekemään parempaa liiketoimintaa prosessoimasi datan avulla. Työskentelet yhdessä tiimin kanssa joko asiakkaidemme tiloissa tai meidän omilla näköalatoimistoillamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla. Lisäksi olemme avanneet vuoden alussa uuden toimiston Tukholmaan, joten halutessasi työsi voi myös viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektien kautta.

Sinussa on ainesta Data Engineeriksi jos

 • nautit siitä, että pääset tunnistamaan asiakkaan olemassa olevia sisäisiä tai ulkoisia datalähteitä, josta voisi syntyä asiakkaan liiketoiminnalle arvoa
 • integroit ja puhdistat dataa asiakkaan olemassa olevista järjestelmistä
 • tallennat dataa ja automatisoit tietovarastoja
 • luot datasta käsitteitä asiakkaan bisnestarpeita peilaten
 • olet kiinnostunut pilvipalveluista ja haluat syventää osaamistasi esim. AWS:än parissa
 • johdat omaa arkeasi ja myötävaikutat hyvään työskentelyilmapiiriin esimerkilläsi
 • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta intomhimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Tässä roolissa hyödyllistä osaamista ovat tietokanta-, ETL, ja -arkkitehtuuriosaaminen (esim. SQL, No-SQL), konsultointiosaaminen (ymmärrät miten dataa voidaan käyttää liiketoiminnan edistämiseen) ja ohjelmointiosaaminen (esim. Java, Python, R). Eduksi katsomme myös pilviosaamisen (AWS, Azure) ja yleisen tietoisuuden ohjelmistotuotannon menetelmistä (Scrum, Kanban), Linuxista ja tietoturvasta. Näitä voit myös halutessasi oppia meillä lisää! Loppuvuodesta 2016 olemme myös liittyneet AWS:än julkisen sektorin kumppaniohjelmaan.

Kaikki mitä meillä on, lähtee ihmisistä

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on lähtee ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Suhtaudumme myös työhömme intohimolla ja tämä näkyy niin hyvänä yhteishenkenä kuin työmme tuloksissa. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin kuten hackathoneihin, joissa tiimimme ketterä toimintatapa näkyy parhaimmillaan. Lue tiimimme arjesta Tiimiesittelyssä Agile Data: legoleikkejä ja datan louhintaa. Tai lue blogistamme Tuomaksen näkemys miten datasi kertoo sinulle mitä kehittää, Jonnen yhteenveto datan hyödyntämisestä asiakaskokemuksessa tai Pasin oiva kirjoitus postmodernin tietovaraston filosofiasta.

Liity nyt timantinkovien osaajiemme joukkoon!

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi ke 26.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rento tiiminvetäjämme Tuomas osoitteesta Tuomas.Melin@solita.fi tai numerosta 040-7688859. 

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla. Pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun sekä todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi. Tutustu myös arkeemme videolta tai Facebookissa.

Olemme mukana Amazon Web Servicesin AWSome Day -tapahtumassa tiistaina 21.3. Tapahtumassa pääset oppimaan lisää AWS:n pilvipalveluista, kuulet käytännön kokemuksia ja voit keskustella AWS:n ja Solitan asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan! Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.