helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data Engineer

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Suoraan asiaan: tarjolla ovat Data Engineerin saappaat meillä Solitalla. Täällä Data Engineerit työskentelevät yhdessä solitalaisen tiimin kanssa asiakasprojekteissa, joissa rakennetaan muun muassa data platformeja ja erilaisia datan hyödyntämisen ratkaisuja, modernisoidaan tietovarastointia ja jalostetaan IoT-lähteistä saatavaa dataa. Saat itse vaikuttaa siihen, minkä parissa työskentelet ja saat mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta – asioita, joilla on oikeasti merkitystä. Työkavereiksi sinulle olisi tarjolla yli 200 data-osaajaa ja lisäksi iso joukko ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja designin asiantuntijoita.

SOLITASTA JA MEILLÄ TYÖSKENTELYSTÄ

Solita on suomalainen konsulttitalo, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Data Engineerien lisäksi meillä työskentelee myös data sciencen, datan visualisoinnin, business performance managementin ja master datan syväosaajia sekä joukko kokeneita data-arkkitehtejä. Autamme asiakkaita ratkaisemaan ongelmiaan ja pyrimme työllämme luomaan kestäviä ratkaisuja – sellaisia, joita kehtaisimme itsekin käyttää ja ylläpitää. Arvojamme ovat välittäminen, rentous, rohkeus ja intohimo. Työntekijämme ovat itse valinneet ne.

Meillä on paikkoja auki niin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa kuin Lahdessakin. Työskentelemme sekä omilla toimistoilla että asiakkaidemme luona, yleensä lähellä omaa kotikonttoria. Myös etätyö on mahdollista aina kun se sopii myös kollegoille ja asiakkaalle.

YLEISIMMÄT TEKNOLOGIAT JA TYÖKALUT

  • Datahommien ytimessä on tietysti datan käsittely – lataus, parsinta, tallennus, mallinnus ja varastointi. Kaikki tähän liittyvä aiempi kokemus on hyödyksi myös sinulle.
  • Lähes kaikki uudet dataprojektimme tehdään pilveen. Vaihtoehtojamme ovat AWS, Azure, Google Cloud ja Snowflake. Jos yksi tai useampi näistä on sinulle jo ennestään tuttu, siitä on paljon hyötyä.
  • Tietokannat luovat perustan kaikelle datatekemiselle. Meillä työskennellään eniten SQL:ää tottelevien kantojen parissa.
  • Pythonia ja muita ohjelmointikieliä hyödynnetään aktiivisesti esimerkiksi dataputkien rakennushommissa. Jos osaat ohjelmoida, sinulla on eniten valinnanvaraa asiakasprojektiemme suhteen.

OLETKO SENIORI, JUNIORI VAI JOTAIN SILTÄ VÄLILTÄ?

  • Jos edellä kuvattu tekeminen on jo sinulle tuttua ja kiinnostaa jatkossakin, haluaisimme jutella ja kuulla, minkä parissa haluaisit seuraavaksi työskennellä ja mitä seuraavaksi oppia?
  • Jos taas nämä hommat ovat jo todella tuttuja, voisimmeko keskustella esimerkiksi data-arkkitehdin roolista – joko teknisemmällä tai liiketoimintakulmalla?
  • Jos kaikki tässä kerrottu kiinnostaa mahdottomasti, mutta on vielä sinulle vierasta, tiesithän että järjestämme keväisin ja syksyisin Solita Akatemian data-trackin. Se tarjoaa vakituisen työsuhteen muodossa mahdollisuuden kick-startata ura data-ammattilaisena.

JUTELLAANKO?

Kuulisimme mielellämme lisää sinun toiveistasi ja odotuksistasi. Niiden pohjalta haluamme selvittää, voimmeko tarjota juuri sinulle sopivat seuraavat askeleet urallasi. Voit jättää meille hakemuksesi suoraan alla olevan painikkeen kautta, tai sitä ennen jutella data-osaamisalueen rekrytoijien Joel Kinnusen (jolle@solita.fi tai +358 50 506 0096) tai Paulina Glozouksen (paulina.glozous@solita.fi tai +358 44 027 0053) kanssa.

Rekryprosessi sisältää meillä kaksi tapaamista sekä usein myös harjoitustehtävän, jolla pääset osoittamaan kykyjäsi käytännössä. Keskustelemassa kanssasi ovat heti alusta lähtien data-asiantuntijamme – mahdolliset tulevat työkaverisi. Soitellaan! 😉

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä