helsinki, tukholma

Data Engineer / Architect

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Olemme muuttuvan maailman matkaoppaita asiakkaillemme. Haluamme nyt sinut mukaan rakentamaan digitalisoituvaa huomista yhdessä Suomen parhaiden ohjelmistokehittäjien ja analytiikan osaajien kanssa. 

Data Engineer / Architect -roolissa edustat digitalisaation terävintä kärkeä Suomessa. Me autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa innovoimalla uusia palveluita.  Istut samojen pöytien ääressä niin asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien kuin teknisten toteuttajien kanssa. Tuet osaamisesi ja näkemyksesi avulla asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä osallistumalla aktiivisesti pre-sales työhön yhdessä asiakkuusvastaaviemme kanssa. Piirrät myös kuvaa nykytilanteesta sekä tulevaisuuden tavoitetilasta. Kuvailet asiakkaillemme minkälaisia uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia heillä on edessään ja miten näihin mahdollisuuksiin pitäisi tarttua. Luot jatkumoa yhteistyölle käymällä aktiivista vuoropuhelua myös toteutustiimin kanssa.

Työskentelet yhdessä tiimin kanssa joko asiakkaidemme tiloissa tai Helsingin Töölönlahdella. Lisäksi olemme avanneet vuoden alussa uuden toimiston Tukholmaan, joten halutessasi työsi voi myös viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektienkin kautta.

Sinussa on ainesta Data Engineer / Architect -roolin jos

 • osaat luontevasti keskustella liiketoimintamalleista asiakkaiden kanssa sekä näet missä voit tuottaa asiakkaalle lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa
 • osaat piirtää arkkitehtuuritason ratkaisut sekä liiketoimintapäättäjille, että toteuttavalle osapuolelle ymmärrettävällä tavalla
 • olet teknisesti niin noheva, että voit toteuttaa itse suunnittelemasi ratkaisut. Hyödynnät arjessa ruohonjuuritason kokemustasi digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä
 • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muita kohtaan
 • hallitset mahdollisesti pilvipalveluarkkitehtuurin ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan liiketoimintatarpeet

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Jos sinäkin innostut suunnattomasti digitalisaation mahdollisuuksista, uuden oppimisesta ja merkityksellisten asioiden rakentamisesta kohti parempaa yhteistä tulevaisuutta – saatat olla etsimämme uusi kollega.

Meillä pääset työskentelemään Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, analytiikan, asiakaskokemuksen ja projektinhallinnan huippuosaajan jatkuvasti kehittyvässä yhteisössä. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Lue blogistamme Tuomaksen näkemys miten datasi kertoo sinulle mitä kehittää, Jonnen yhteenveto datan hyödyntämisestä asiakaskokemuksessa tai Pasin oiva kirjoitus postmodernin tietovaraston filosofiasta.

Kiinnostuitko?

 • Meilaa meille CV/LinkedIN-profiilisi rekry@solita.fi tai alla olevasta napista hakulomakkeella
 • Kysy lisätietoja roolista tai työskentelystä Solitalta Villeltä ville.paivinen@solita.fi tai numerosta +358 44 339 8642

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla. Pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun sekä todentamaan osaamisesi pienen harjoitustyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta alan ammattilaiseksi

Tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden tähdille mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittymään ja kasvamaan meillä monipuolisiin tehtäviin.

Syksyn haku on nyt päättynyt!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?