helsinki, tampere

Datasta innostunut Data Engineer

Haluaisitko siirtyä seuraajista edelläkävijöihin? Meidän datasta innostuneiden osaajien yhteisö jatkaa kasvuaan ja rekrytoimme lisää timantinkovia osaajia tiimeihimme Helsinkiin ja Tampereelle.

Data Engineerin roolissa sinun tehtävänäsi on kerätä, muokata ja mallintaa dataa. Rakennat erilaisia analytiikkaratkaisuja mahdollistavaa ekosysteemiä asiakkaidemme (mm. SanomaDNA) kanssa, jotka ovat jo oivaltaneet mitä kaikkea voidaan datalla saada aikaiseksi. Ymmärrät myös erilaisia arkkitehtuureja ja nautit siitä, että asiakas pystyy tekemään parempaa liiketoimintaa prosessoimasi datan avulla. Rakennamme ketterästi informaationhallintaa ja asiakkaidemme palveluihin ennustemalleja, jotka parantavat yrityksen palveluja ja liiketoimintaa.

Yli 100 analytiikan huippuosaajaa kollegoina antavat sinulle perspektiiviä alan kehittymiseen Suomessa. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi. Työskentelet yhdessä tiimin kanssa joko asiakkaidemme tiloissa tai toimistoillamme Helsingin Töölönlahdella tai Tampereen Tulli Business Parkissa.

Sinussa on ainesta Data Engineeriksi, jos

 • nautit siitä, että pääset tunnistamaan asiakkaan olemassa olevia sisäisiä tai ulkoisia datalähteitä, josta voisi syntyä asiakkaan liiketoiminnalle arvoa
 • integroit ja puhdistat dataa asiakkaan olemassa olevista järjestelmistä
 • tallennat dataa ja automatisoit tietovarastoja
 • luot datasta käsitteitä asiakkaan bisnestarpeita peilaten
 • olet kiinnostunut pilvipalveluista ja haluat syventää osaamistasi esim. AWS:än ja Azuren parissa
 • johdat omaa arkeasi ja myötävaikutat hyvään työskentelyilmapiiriin esimerkilläsi
 • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Tässä roolissa hyödyllistä taitoja ovat tietokanta- (esim. SQL, NoSQL), ETL- ja tietokantamallinnusosaaminen (esim. DV2.0). Lisäksi data-arkkitehtuuriosaaminen, konsultointiosaaminen (ymmärrät, miten dataa voidaan käyttää liiketoiminnan edistämiseen) ja ohjelmointiosaaminen (esim. Java, Python, R) auttavat töissä eteenpäin. Eduksi katsomme myös pilviosaamisen (AWS, Azure) ja yleisen tietoisuuden ohjelmistotuotannon menetelmistä (Scrum, Kanban), Linuxista ja tietoturvasta. Näitä voit myös halutessasi oppia meillä lisää!

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Suhtaudumme myös työhömme intohimolla ja tämä näkyy niin hyvänä yhteishenkenä kuin työmme tuloksissa. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin kuten hackathoneihin, joissa tiimimme ketterä toimintatapa näkyy parhaimmillaan. Lue tiimimme arjesta Tiimiesittelyssä Agile Data: legoleikkejä ja datan louhintaa. Tai lue blogistamme Tuomaksen näkemys miten datasi kertoo sinulle mitä kehittää, Jonnen yhteenveto datan hyödyntämisestä asiakaskokemuksessa tai Pasin oiva kirjoitus postmodernin tietovaraston filosofiasta.  Lue lisää siitä, millaisia palveluita olemme rakentaneet AWS:än avulla. 

Liity nyt analytiikka porukkaamme!

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rauno osoitteesta rauno.paukkeri.@solita.fi tai puhelimitse +358 44 750 4429 keskiviikkoisin 12.7. alkaen klo 14.-16.00.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, jotta pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset myös todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi. Tutustu myös arkeemme videolta tai Facebookissa.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?