helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data & DataOps Engineer

Meillä Solitalla työskentelee lähes 200 Data Engineeriä, Architectiä ja Scientistiä. Etsimme nyt joukkojemme uusiksi vahvistuksiksi ohjelmistokehityksen ammattilaisia, jotka haluaisivat kehittyä kanssamme DataOpsin huippuosaajiksi, ja auttaa matkan varrella myös asiakkaitamme ketteröitymään omien datavirtojensa käsittelyssä ja hyödyntämisessä. Meillä on intohimoisille tyypeille paikkoja auki sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa että Lahdessa.

Mikä DataOps? DataOps on vielä varsin tuore konsepti, mutta meidän Solitan Data Engineereillä on siitä jo vuosien kokemus, kurkkaa vaikka Agile Data -saittiamme . Sen mitä DevOps on jo pitkään tehnyt ohjelmistotuotteille ja -palveluille, sen DataOps tekee organisaatioiden datalle. Tavoitteena on siis muun muassa automatisoida datan käsittelyn manuaalisia työvaiheita, ja sitä kautta tehdä sen hyödyntämisestä entistä tehokkaampaa. Lue seniorikonsulttimme ja team leadimme Vesan johdatus aiheeseen sekä blogisarjan toinen, asiakashyötyjä käsittelevä juttu

Data Engineerinä suunnittelet ja toteutat yhdessä tiimisi kanssa teknisiä ratkaisuja, jotka koostuvat esimerkiksi datan mallinnuksesta ja integraatioista, tietovarastoinnista sekä pilvipohjaisista dataputkista. Työskentelet asiakasprojekteissa tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keskittyä erityisesti DataOps-tekemiseen, muita Data Engineerin rooliin kuuluvia tehtäviä kuitenkaan unohtamatta.

Minkälaista osaamista, kokemusta ja kiinnostusta toivomme sinulta?

 • Olet kokenut ohjelmistokehityksen ammattilainen ja viihdyt edelleen hands on -hommissa
 • Haluat kehittyä kovan luokan DataOps-tekijäksi (jos et jo ole sellainen)
 • CI/CD- ja DevOps-toimintatavat ja työkalut ovat sinulle tuttuja, ja käytät niitä mielelläsi
 • Mahdollisesti hanskaat jo datan käsittelyä ja mallinnusta, tai vaihtoehtoisesti haluat oppia näistä kaiken olennaisen
 • Plussaa on myös mahdollinen kokemuksesi AWS:stä, Azuresta tai Google Cloudista

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

 • Tilaisuuden olla DataOps-kehityksen etunenässä sekä asiakkaidemme kanssa että myös Solitan sisäisesti
 • Mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti ammattilaisena yhdessä 185:n data-tekemiseen erikoistuneen kollegasi kanssa – olisi hienoa, jos sinusta tulisi meidän ensimmäinen DataOps-arkkitehtimme
 • Kiinnostavia asiakasprojekteja, katso esimerkiksi DNA ja Amer Sports
 • Mahdollisuuden altistua omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti myös esimerkiksi tekoälylle ja koneoppimiselle

Kiinnostuitko?

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Voit lähettää meille hakemuksen sähköpostilla rekry@solita.fi tai Hae tästä -painikkeen kautta.

 • Kysy lisätietoja roolista ja projekteista Tuomas Meliniltä, +358 40 768 8859 tai tuomas.melin@solita.fi
 • Kysy lisää työskentelystä Solitalla Joel Kinnuselta, +358 50 506 0096 tai jolle@solita.fi

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset myös todentamaan osaamisesi pienen harjoitustyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista